Smarriga Marskakor- eller chokladkaka utan gräddning
Testade att baka dessa toksmarriga kakor, eller godis rättare sagt!
12 st
5 Mars
50 gr smör
120 gr Rice Crispies
200 gr Marabou mjölkchoklad
Smält smöret. Hacka fyra Mars grovt och rör ner i smöret tills smeten blir slät och fin. Blanda ner Rice Crispies. Pressa ner smeten i tolv st formar. Om du ställer formarna i en muffinsplåt är det lättare att få ner den sega smeten. Smält en Marabou chokladkaka och fördela över kakorna. Skiva den sista Marsgodisen och lägg en skiva på varje kaka. Ställ plåten i kylen och låt kakorna stelna.

Supergoda kakor! Dock fick inte jag i alla Rice Crispies i smeten. Jag hade i hälften, alltså 60 g och tyckte det blev bra ändå. Men ni får prova er fram!
Lycka till!
12 st
5 Mars
50 gr smör
120 gr Rice Crispies
200 gr Marabou mjölkchoklad
Smält smöret. Hacka fyra Mars grovt och rör ner i smöret tills smeten blir slät och fin. Blanda ner Rice Crispies. Pressa ner smeten i tolv st formar. Om du ställer formarna i en muffinsplåt är det lättare att få ner den sega smeten. Smält en Marabou chokladkaka och fördela över kakorna. Skiva den sista Marsgodisen och lägg en skiva på varje kaka. Ställ plåten i kylen och låt kakorna stelna.

Supergoda kakor! Dock fick inte jag i alla Rice Crispies i smeten. Jag hade i hälften, alltså 60 g och tyckte det blev bra ändå. Men ni får prova er fram!
Lycka till!

Här kan du skriva en rad!
Magda
Åh herre min skapare så goda dessa ser ut! Massa bra recept du har lagt ut. Du ger inspiration :) Tänkte fråga om du har nåt bra recept på vanlig spagetti och köttfärsås? Jag har provat massa recept men får aldrig till nåt bra. Kramar
Trackback