Shitty

Jo, jag har lite att uppdatera. Men jag orkar verkligen inte anstränga mig. Men det kommer. Jag lovar =)

Spionage

Efter en promenix i regn/uppehåll/sol käkade jag, diskade och plockade lite. Erika kom upp och vi spelade spel. Bidde Spy vs Spy ikväll och jag vann överlägset  *ler*


Karin/BlackErika/White





Imorrn är det dags för kräftskiva. Vet dock ej hur seriös den är, kanske blir med hattar och hela faderullan eller så blir det en vanlig middag. Kladdig middag. Jag är otroligt lat och orkar inte pilla på de där skabbiga djuren (fast de är så goda) så jag håller mig till oskalade räkor (de går mycket fortare att skala) och snot ett par kräftstjärtar av min Bobo. Vi ska till hans familjs sommarstuga i Ulrika. Nu kom han hem från jobbet så nu är det dags att mysa!

Bon noir!






Vem?

Skulle va jättekul att se vilka som läser min blogg egentligen. Är det bara Plankan & Lulu? Kan ni inte slänga in en kommentar o säga hej ni som läser?



Jag är megauttråkad. Skulle precis gå ut på en promenix när det började ösregna. Nej, jag är inget fan av att gå i regnställ. Hoppas det blir uppehåll snart. Kommer ju avlida om jag måste sitta inne hela dan. Va bra att jag är uttråkad redan efter tre dar på min ledighet. Kommer bli en kul period.

Får väl fortsätta med mitt lilla projekt till Carl Nils Arne istället. Och äta lite tonfisksallad.
Peace and love!

Fixa & trixa

Igår var jag på fixarhumör. Jag städade, diskade och tvättade. Men det är ju inte allt för kul, då därför gick jag ner till byn och köpte mig tre fina lyktor som fick stå på balkongen. Den minsta ska hänga på en krok när jag väl har köpt stora ljus till dem.










Min überlilla balkong, tre lyktor, tomaten och Zorro.










Då jag har en ny skrivare så har jag svårt att slita mig från fotoutskrivning. Plankan gav mig två söta ramar för ett tag sen. Jag är inte mycket för krimskrams men de här fick komma upp i hyllan med varsitt kort på mina killar. Zorro & Tyson.






















Tittade lite på gamla bilder och hittade den här på Zorros tunga, tyckte den va lite häftig.






































Nu är det dags för Hem till gården.
Bon jour!

Nyttig i en halvtimme

Plankan föreslog en promenix i eftermiddags, även om det bara var en halvtimme så har jag iaf rört mig. Nu ska jag väga upp det med en tripp till Donken med Sara & Ella. Fröken E flyttar snart så man får ju passa på att träffa henne när man kan.
Bye bye!

Fri & fattig

Idag börjar mitt liv som arbetssökande. Ja jag är ju van så det är inget jag gråter över. Dock kommer jag sakna det härliga "katching" i sparbössan när lönen kom in.

Helgen var lung i fredags. Spelade lite och hade allmännt trevligt. I lördags jobbad jag först, och trodde inte de timmarna kunde gå saktare...  Käkade lite sen somnade både jag & Bobo i soffan. Vaknade och förberede oss för att åka till Calleponken. Men då festen blev inställd så kom han in till oss istället. Vi åkte och köpte pizza, spelade spel och drack lite. Rätt lugnt var det. Micke kom upp och härjade lite, han va rejält onykter.

I söndags fick vi en spontanidé. Vi fick för oss att åka ut i skogen och plocka svamp. Kollade vädret på nyheterna och det skulle regna i princip hela dagen. Men då det var uppehåll på förmiddan så bestämde vi oss för att åka i alla fall. Vi åkte upp till mamma & pappa först för att hämta ett par stövlar och fika lite. Dock började det då spöregna. Men Bobo tyckte ändå vi skulle åka, vi hade ju både regnställ och stövlar. Så jaa, vi åkte. Hittade vi nån svamp? Ja, nio stycken små klena svampar... Vi får nog vänta ett par veckor till, så kanske de har kommit upp lite mer. Men huvudsaken var att vi fick komma ut i skogen och promenera, få lite luft. På kvällen var det dags för filmkväll med gänget och den här kvällen var det kafferep big time. Tomas hade fått masser kakor och sånt från jobbet, Dennis hade bakat äpplepaj och rabarberpaj.

Idag ska jag städa lite. Om jag orkar. Har ont i ryggen. Måste byta madrasser.
Är lite fundersam faktiskt. Borde vara tid nu, men blev först besviken, sedan nervös. Nåja, det visar sig.

Lovade ju en bild på nya håret, har inte tagit nån ännu. Istället får ni en bild på den vackraste:



Har köpt en fotoskrivare, så nu ska det printas bilder på alla min homies!

Me and my butt-flies:




Hairy? No I'm not...

Åkte in till Plankan i går för en hair-take-care. Insåg att mina tre hårstrån inte är så mycket att hänga i julgranen, utan att det kommer få bli en förlängning. Då får jag ju iaf sju hårstrån, det är ju bra. Nu har jag iaf masser blonda slingor på huvet och jag är helnöjd, känner mig så fin! Bild kommer imorrn, orkar inte nu, jag är osminkad och jobbäcklig. Dessutom är Micke är o vi kollar på film. Eller jaa, jag smet iväg hit en stund. har ju fått påbackning från Plankan om att uppdatera lite oftare. Snart är jag arbets.. hrm.. sökande igen så då har jag all tid i världen. Dock kommer inläggen bli lite innehållslösa...

btterfly077.gif

Bara två dagar kvar på jobbet. Är riktigt stolt över mig själv. De som känner mig väl vet vad jag tycker om att jobba. Men jag har stått ut. Det var ju ändå en väldigt kort period arbete. Får se vad som händer härnäst. Körkort är väldigt önskvärt.

I helgen blir det först jobb. På lördag har Carl Nils Arne inflyttningsfest i Tranås. Just nu är jag inte så sugen, men det brukar ändras när tiden är inne. Kan ju va kul o hänga med vännerna, men Tranås...? Då får ju Bobo va nykter eller så får vi ta sista tåget hem, och det går väl ett eller? Nåja, det rer sig.

Jag är en sucker för fjärilar, det har nog ingen missat....

Fula vingar, men snygg bild. Den och ovanstående kan jag tänka mig att själv plåta.
(Ja Plankan, du läste rätt)

Nä, ska väl ta och ansluta till killarna o se slutet på filmen.

Bon nuit mon amies!

 


Summering av veckan

Återigen en lista, det passar mig bra när jag inte orkar skriva:

  • Jobbat
  • Haft besök
  • Varit i Norrköping och hälsat på alla söta djur (och Fam. Svensson såklart)
  • Ätit tacos tre dagar i rad
  • Spelat Lika par leka bäst (Klart vi vann båda gångerna!)
  • Klappat på sötaste fölet
  • Burit ut en katt med en enorm sork i munnen
  • Stört mig på R grymt mycket
  • Haft tre übersöta kattbebisar i knät
  • Bjudit mamma & pappa på Fondue
  • Borrat upp två hyllor på ena väggen i vardagsrummet
  • Funderat, planerat & konstaterat

Ja, ikväll var jag hos Tomas en sväng. Sen hemma va det tydligen kinesfilm på tv så satte mig här en stund. Ska väl passa på att lägga upp en bild på de ful/söta kattungarna med alienhuvud.



Nu är det här dock en och samma katt. Satan va jag ville ha alla tre med mig hem! Förslaget blev dessvärre nedröstat ganska snabbt så jag fick nöja mig med att gosa på plats. När vi skulle åka hem blev jag kär i honbebisen, den va långhårig och såå söt. och hon gosade upp sig mot min hals, *kärlek*.

På onsdag vankas det ev hårfix. Guu va skönt! Mina naglar ska nog få en makeover då med.

Nu ska jag mosa ner mig i soffan och gosa lite med min söt.

Bon soir!

So far

Helgen & veckan som var so far såg ut som följande:
  • Grillning hos mor & far
  • Halvdag i Vadstena med Bobo, Gabriel & grannarna
  • Bad i Vättern
  • Äventyrsgolf
  • Åter igen middag hos mor & far
  • Bad i Rinnasjön x två kvällar
  • En liten tripp till Vadstena, fast utan bad, men med glass
  • Middag hos Adrian & Frida (kalastjej!), en aning onykter Karin
  • Lunch på Skånska med Bobo & Sara
  • Jobb, jobb, jobb
Nyss hemkommen från jobbet. Bobo & Robert spelar tvspel. Ikväll har vi fått erbjudande om att gå ut och äta. Men jag är trött sen gårdagens bravader så ev kanske det blir en hemmakväll. Bada skulle inte va så dumt.






Bidde bad

Japp, en sväng till Rina. Kallt kallt. Men höll man sig mestadels under ytan så gick det bra. Hoppades på myskväll, men blev ändrade planer.

Nacht!

RSS 2.0