Freitag

Vi skulle bara ner en snabbis på stan idag, men blev ståendes i en timme vid en ny mobilförsäljare :)
Cornelia var måttligt road, trots att där fanns en maskot (en tiger) som gav henne ballonger, lät henne hjälpa till att blåsa upp dem och roade henne emellanåt. Frida bjuckade på godis, men hon busade ändå och sprang iväg x antal gånger. I sista affären lockade vi med film och mys och då var hon relativt lugn.

Lukas vaknade endast två gånger i natt, kors i taket! Nu håller jag tummar och tår för att det inte bara var en engångsgrej, utan att det fortsätter såhär :)

Mycket barnprat, I know. Men ni läser ju på egen risk!


Tjipp!

Snart är även denna vecka slut

Då är det långhelg, igen, och det ser jag fram emot! Ok, jag har ju haft min älskling hemma hos mig hela förra veckan då han var sjukskriven. Det kan va farligt att spela fotboll ;)
Denna vecka fick han börja med kontortjänst. Dock stod han inte ut så igår var han tillbaka i fabriken igen.
Helgen erbjuder trevligheter och det gillas!

Lilla C är fortfarande vaken såhär dags på kvällen. Hon skulle sovit för länge sen, men har sjungit, lekt, dansat och berättat safor för sina dockor. Jag var nyss inne hos henne och sa att det var dags att sova nu. Då avbryter hon mig och säger: "vad fin du e mamma! Vad fin du e i din tröja! Har du duschat håret?"
Ja fjäska det kan hon, smälte ju som en isglass och började skratta åt hennes tokigheter!

Lukas har fått sova ett par nätter i en resesäng i sitt kommande rum. Det blev ingen direkt förändring, men däremot har det ändå innan flytten varit liiite bättre. Tills i natt, då blev det en bakslag och det känns, jag har varit sjukt trött hela dagen så nu är det dags för mig att sova.

Igår hade jag en mycket trevlig spontankväll med några av mina alla käraste. Hög feelgood-stämning, många skratt och nostalgitrippar in på småtimmarna. Ni betyder enormt mycket och jag älskar er mer och mer för varje gång vi ses!

Tjipp!


Lilla hoppetossa!

Idag 7:39 för tre år sedan föddes min lilla skrutt! Hon är en helt underbar liten varelse, som älskar att apa sig, sjunga och spela rollspel. Jag älskar när hon berättar saker för mig, frågar om saker och för en dialog. Jag älskar att prata med henne!

7 timmar gammal

 

1 år gammal

 

2 år gammal

 

Stora tjejen 3 år gammal


Idag har vi haft minikalas med lite god mat och fika. Ett par paket fick hon med och till helgen blir det mer, då paketen från långdistanssläkten kommer, och på söndagen ska vi fira både mamma och Cornelia i stugan med god mat och tårta. På dagis flaggade de, sjöng för henne och hon fick en ballong.

 

Det är kärlek på hög nivå ♥


Tillbaka till vardagen...

... efter en långhelg. Jag är sjukt trött, lilleman vill verkligen inte sova hela natten. I natt hade han ordentlig magknip och var mycket ledsen. Jag ber till någon om en drastisk förändring snarast då jag verkligen behöver sova!

Påskhelgen var mysig! Förutom att älsklingen hade ont i magen och lilleman fick ögoninflammation av Cornelia. Påskafton spenderades i stugan med familj, moster, syskon, respektive, barn och massor av mat & godsaker. På söndagen tog vi det ganska lugnt, på kvällen hade vi trevligt besök in på småtimmarna.

♥♥♥ Underbara ungar ♥♥♥

 

 


Lukie

Lukas blir nio månader nästa vecka. Lika lång tid som han låg i magen. Saknar den lilla nyfödda bebisen, men åh vad roligt det är nu när det händer grejer! Och fort går det. Han sätter sig på knä, reser sig upp på två ben (reser sig mot saker alltså) och babblar på. Dock har han inte alls nån koll på kroppen när han väl står på benen. Då faller han oftast ner igen. Han har världens aptit men sämst mage, så det är en balans. Vi har ju börjat ge honom lite lunch och middag, i hopp om att han ska sova bättre på nätterna. Men det har inte hjälpt än, utan han verkade mest få ont i magen och blev allmännt grinig. "Ma ma ma" och "ba ba ba" säger han. Och "tsss". Längtar tills han säger mamma på riktigt ♥



 

 


Han är väldigt fin min pöjk!





Långfredag

Hur kommer det sig att den här dagen känns så lång? Idag har det dessutom snöat hela dagen, och det är väl inget hinder iof, men vi har spenderat dagen inne. Ja förutom att Cornelia och Bosse stack iväg till affären en sväng och kastade snöboll efteråt. Det var lycka! Annars har vi grejat i köket, bakat cheesecake, gjort thaimat och stekt raggmunk. Bosse rastade dammsugaren medans jag och barnen tog ett bad.

Cornelia har precis blivit frisk från ögoninflammation (hämtad från dagis) och vi andra har klarat oss. Trodde vi ja. Lukas var ordentligt kladdig i ena ögat när vi vaknade imorse. Det tog "bara" en vecka innan C´s läkte ut, så nu har vi ännu en vecka med extra noggrann hygien, evight torkande och grinigt barn framför oss. Tur att det endast smittar via kontakt, så vi kan träffa folk och vara sociala.



♥ Morgonmys ♥


RSS 2.0