Torsdag

Den här veckan har gått alldeles för fort! Trots att vi har varit lediga, känns det som att vi knappt haft en stund ledigt. Men ändå har vi inte gjort så fruktansvärt mycket. Nåt av det bästa har varit kvällsmat hos mamma o pappa, tillsammans med båda bröder, varje kväll denna vecka! Imorrn är det nyår, och det firar vi tillsammans med mina bröder och deras barn. Och ev fina vänner! Till middag ska vi köra på 80-tals klassiker: Flygande Jacob, och till dessert: varma inlagda päron med en skiva after eight, serverat med glass. Kan inte bli mer 80-tal. Ja det skulle va en räkcoctail till förrätt då! Nä nu ska jag pallra mig upp ur badkaret o kasta mig i säng. Det blir en utmaning att hålla sig vaken till tolvslaget imorrn. Det har jag inte varit på väldigt läääänge av flera orsaker... Natti!

En sak till...

Och jag är så himla sugen på sån där konservburk med fruktcoctail!

Onsdag

Jag har gosat ner mig i soffan, under min filt, tittar på Bonde söker fru och äter glass. Mys! Och bara 47 timmar till 2011, wow! Året har gått hur fort som helst, och mycket har hänt. Ser fram emot ännu ett år med min fantastiska familj och mina fina vänner! Och en hel del grejer kommer hända nästa år med ;)

Måndag

Förövrigt lämnar vi nu julen åt sidan (tillfälligt, då vi ska äta ett sista julbord med min familj i veckan), och njuter av ledigheten. Vi ska bara vara, umgås med vänner o familj och ha det bra. Nyår på fredag och vi har inga som helst planer. Vad ska ni andra hitta på? Jag vill äta gott o ha kul!

Äckliga materialister

Usch, på varenda blogg jag läser skrivs det om hur många julklappar man fick, hur dyra de var och vilken affär/vilket märke de kom ifrån. Är det så viktigt att SKRYTA om hur feta summor pengar man fick? Att kläderna kom från what ever? Eller att man fick si och så många klappar? Vem fan bryr sig? *spyr*

Torsdag

Oj va denna vecka har gått fort! Bara fredag kvar sen lite helg innan slutspurten på jobbet. Tre dagar jobb nästa vecka, sedan har vi stängt resten av året. Idag har jag haft en lärling med mig, Cajsa. Hon ska börja hos oss och får följa med mig imorrn med. Jag vet att det är jättetråkigt med bara textinlägg, men min kära sambo lägger beslag på datorn varje kväll då han och killarna spelar Battlefield tillsammans. Ni skulle höra! Han sitter där inne med hörlurar och pratar med de andra på Skype. Det man hör är typ: "fan *många fula ord och könsorgan*, akta gubbar! Bakom er! Men döööö då!" hehe! Och jag förstår mig inte på det här med att blogga från mobilen. Eller det är mongo med iPhonen. På min gamla mobil, en Sony Eriksson w890i såg den här bloggsidan helt annorlunda ut och det gick att blogga som vanligt. Nä nu ska jag ta en dusch, en tablett och sedan soooova!

Söndaf

Blääääääääää! Mitt hår ser ut som det lever i misär! Jag måste göra nåt åt utväxt och klyvna toppar... Raka av allt? Och köpa en peruk?

Torsdag

Nu ni, nu har jag gått o blitt pensionär. Eller nää, ännu värre. Inte ens pensionärer går o lägger sig såhär tidigt! Visserligen tittar jag på tv, o kommer nog inte somna än. Idag om två veckor är vi nere i Halland hos min svärmor. Vi ska fira jul där. Första gången jag är utan min familj på självaste julafton, det blir spännande! Men jag längtar, det kommer säkert bli mysigt. Och kul för Cornelia att träffa sin farmor. Om två veckor är det inte bara jul, utan även ett par dagar ledigt, vilket kan behövas. Verksamheten har rullat på rejält, för bara några veckor sen hadevi några enstaka kunder. Nu jobbar jag närmare 75%. Och vi ska anställa en till, vi har annons ute nu. Jaja, det är jättetrist att blogga från mobilen när jag inte kan dela upp i stycken, göra fetstil etc. Go natt!

RSS 2.0