Söndag

Idag har det regnat konstant. Usch så tråkigt. Visst, vi kan ju behöva fixa lite här hemma och då vore det ju utmärkt att passa på när det är kasst väder. Men det blev en lång dag på soffan istället. Kan inte göra så mycket just nu, innan vi får bokhyllan. Kalle, Erika & Robert kom och fikade, alltid trevligt!

Min pluttefis <3

 

Älskar min underbara familj!



Till middag idag åt vi panerad fisk med färskpotatis, ärtor och hemmagjord kall remouladsås, mumma!

 

Imorrn blir det en tripp till IKEA, och möter även upp pärona för en lunch. Bäst att återgå till sällskapet nu :)

 

Tjipp!

 


Lördag

Idag skulle vi ju åka till Linköping och kika på en skänk, men vi stack upp till Hjärta till hjärta först och där hittade vi en annan som vi tog istället. Hittade även en grupp utemöbler i trä till sommarstugan, det blev kanoners!

Blev nöjd med den vita! Nu är nästa projekt att måla vitrinskåpet vitt så passar det fint ihop!



Mamma, pappa & Peter var här och fikade efter vi hade styrt med möblerna och då bjöd jag på chokladtårta:

 

Jättegod & chokladig, mums!

 

Nä, nu ska jag packa upp lite grejer och ställa in i skänken. Det börjar likna ett hem snart. Men jag längtar till måndag och IKEA så jag får hem min efterlängtade bokhylla, då kan jag packa upp ytterligare ett par kartonger. Det är så skönt när man blir av med allt. Nu står det dock femtioelva tomma kartonger på balkongen, så om ingen vill ha dem innan söndag så äker de till tippen :)

 

Tjipp!

 

 

 


Fredag

Hej! Saknat mig? Jag har saknat er!

Sitter här mitt i allt flyttkaos. Ok, vi har nog packat upp en hel del men det känns som det är mycket kvar. Och allt får inte plats :s

Imorrn ska vi hämta en skänk (åh gud va Tina ska skratta åt mig) som kommer bli perfekt i köket, hoppas jag. Vi har nämligen fem ouppackade kartonger som inte får plats i köket, för här är skåpen både mindre och färre. Så en skänk är ett måste. Först var planerna att ha en Expedithylla, den största, i köket. Men i en skänk kan vi få plats med mer och gömma det :)

Så vi kör på en Expedit 4*2 i vardagsrummet istället, till böcker och fotoalbum typ.

Jag älskar min nya lägenhet! Det ända jag inte gillar är köket, valde helt fel tapeter och golv. Men kan ju inget annat än att leva med det...

Nu ska jag göra en tårta, för jag är så jäkla sugen :)

Till min lilla smultronpaj!


Smultronpajen

 

 


Onsdag

Bara en dag kvar! Ja, till både semester och flytt :)
Jo imorrn sista dagen på jobbet för denna period (ska jobba i augusti också) och imorrn bär flyttlasset av. Vi fick nycklarna idag så vi var där med våra växter förut och käkade pizza på uteplatseb. Va så mysigt! Men-jag blev verkligen inte nöjd med det mörka golvet i köket. Too late, bara leva med. De hade heller inte bytt golven i nåt av sovrummet, märkligt. Vi blev ju lovade i ALLA rum. Badrummet va supernyt, allt-till och med badkar o allt sånt, var nytt, gött!

Ikväll har vi packat det sista. Har bara lite småkraffs kvar typ tandborste och handduk och sånt. Och så ska ju datorn och tv & sånt packas ner, men det får älsklingen göra imorrn. Erika var en ängel coh hjälpte oss packa ikväll-tack! Nu är det läggdags för min del.

Tjipp!


Onsdag

Och halva jobbveckan har gått. Guuuud va skönt! Bara en heldag kvar o fredag är kort dag. Apstressigt på jobbet idag, kladdkakepackmaskinen är helt åt skogen trälig och kartonger fastnar hit och dit. Och eftersom allt går på löpande band så är det bara att stressa ihjäl sig och se glad ut :)

Tjipp!



Tisdag

Tänkte bjuda på en egobild. Eftersom jag är så himla snygg på jobbet så får ni dagens outfit här:

  • Keps, engångs
  • Oversized t-shirt, typ Björnkläder
  • iPhone, skittelefon som jag ångrar att jag skaffade, nån som vill ha?
  • Ankellånga arbetsbyxor, Björnkläder
  • Out of picture: förstor arbetssko med stålhätta, lånat från älsklingen

Läckert va? ;)

 

 

Den här skålen med mini-nonstops står på bordet i matsalen på jobbet....

 

 

Lyckades skada mig på jobbet idag. Det har varit en riktig skitda, stressigt och alla maskiner har krånglat. Iaf, skulle byta kärl med kladdkakesmet, och det är rejäla kärl kan jag lova! Tunga som bly och stora. Från kärlet är en slang som pumpas ur smeten upp till en tratt som i sin tur pressar ut smeten i formarna. Jag hade bytt kärl och skulle skruva fast slangen igen. Då sitter det typ som en gigantiskt mutter fast den är inte kantig, utan rund och med hack i. När man har satt dit "muttern" ska jag skruva åt den med ett verktyg som jag inte vet vad det kallas, men den hakar man i i hacken och drar åt. Så jag gjorde det, tog i allt vad jag hade för det får inte komma in luft i mellan slangen och kärlet. Bara det att det var så mycket smet på "muttern" så verktygen slang iväg och jag for in i en hård kant på kärlet. Svinont gjorde det och nu har jag ett fint jack ovanför näsan, typ mellan ögonen. Superfint såhär i sommartid! Är öm över näsan och kan inte ha solbrillor :(

 

Var ute på en promenix förut. Var tvungen att hämta lite kläder i garaget. Och så passade vi på att visa Benny nya lägenheten. De är faktiskt redan klara med badrummet. Torken stod i köket och de hade lagt golv och gjort väggar färdiga redan. Men nu ska de väl ha nio dagar på sig att städa förstås...

 

Nu ska jag ta mig en kopp te. Det är fotboll på vår tv ikväll så jag tänkte passa på att lägga mig tidigt (tidigare än vanligt då.) för en gångs skull.

 

Bara 8 dagar kvar!


Tjipp!

 

 

 

 


Måndag

Aaaaah... bara nio dagar kvar! Fy faaan vilket tråkigt jobb! Samma sak dag in och dag ut, blää. Och så himla varmt, 30 grader inne i fabriken! Väldigt skönt med lite svalare väder ikväll. Hettan i helgen var underbar, men det får inte bli för mycket av det goda. Min lilla prinsessa är inte helt nöjd över värmen, så det var skönt för hennes skull.

Tjipp!



RSS 2.0