Ja Tina, jag ska uppdatera!

En annan gång. Ska snart gå ner på stan ju!

Cornelia

Såhär fin var Cornelia på midsommarafton


Klänning och hela kittet från H&M, lurv IKEA


Visst va hon söter, flickebarnet?



Lysmasken

Igår var jag med Tina i Norrköping på en plåtning. Följde enbart med för att kunna gå till Lagerhaus, vilket inte ens var öppet. Skitstad! Nävars, jag följer alltid (oftast) med, vill inte att hon ska åka själv. Vet ju av egen erfarenhet att det finns vissa som inte är särskilt seriösa.Jag var inte bara livvakt utan även modell- och fotografassistent. Japp, fick hjälpa fotografen med fonder och rekvisita (kroppsstrumpan nedan). Och hjälpa Tina att kliva i strumpan och sära på benen.  Trots att jag var helt seg i huvet (visade sig vara feber och förkylning) hade jag trevligt och det var skönt att lätta på hjärtat. Fördelen med Tina, hon har inga fördommar (eller?). Jag kan säga vad som helst utan att hon dömmer mig. Skönt som tusan.


Tina aka lysmasken.


Midsommar & dop

Jag hade en helt sjukt bra midsommarafton! Dagen började med lunch med Alex. Sill & potatis, off course. Sedan iväg till Borghamn för dop i Rogslösa kyrka. Efter dopet vidare hem till  för mat, kaffe (te!) och tårta. Vi skulle sova över och när gästerna åkt hem dracks det vin och öl i mängder. Dagen efter var vi allihoppa jäkligt sega och degade hela dan, delvis i soffan och delvis ute i solen. Käkade pizza med inbyggd kebab, jättemums! Tack underbara vänner för en kanonkväll!


Lilla familjen och prällen


Tårtan med Natalie på


Kramkalas


Fredrik A börjar bli trötter


Ida & Fredrik L


Bernie-katten


Cornelia

Sofia visste precis vad Cornelia (jag) ville ha i present. En skiva med hennes egna låtar! En låt var tillochmed tillägnad Cornelia =)


Tack Sofia, du sjunger så fint!

Te, te & te

Jag är helt tokig i te. Inte för att jag dricker så många koppar om dagen, högst tre. Men jag älskar att prova nya, mest för dofterna. En del smakar ju förj*vligt, men luktar så gott. Hittade ett nytt favoritte i Vadstena för ett par veckor sen, Omberg heter det. Riktigt gott. Igår var vi där igen och skulle shoppa nytt. Slog till på 2hg den här gången så det räcker. Passade på att lukta lite på andra och hittade ett vitt te som luktade så fruktansvärt gott så jag höll på att storkna! Tjejen i affären sa att man skulle dricka det med andakt. Eh jaha tänkte jag men när jag i morse tog min första klunk förstod jag vad hon menade. Det var sjukt gott och jag älskar det! Synd bara att det var så dyrt.. 39kr/hg.

Detta är numera mitt nya favoritte.


Stora, fluffiga (och håriga..?!) teblad


Så brudar, kom hem till mig och drick te nu!

Rekord

Natten tills idag sov Cornelia 7 timmar i sträck. Det var skönt. Jag sov 6 av dom, riktigt skönt. Ikväll har hon varit grinig men nu sover hon äntligen.


Prinsessan är glad

Idag har jag varit med mamma i Lkpg en stund. Det var ett helvete att köra i stan pga alla studenter och deras anhöriga. Parkeringsplats var ju bara att glömma så jag fick släppa av mor och leta vidare nån annanstans. Nervös som fan var jag men tog min till Emmelies jobb och fick stå på innergården där, mittemot St Larskyrkan.

På tal om Emmelie så var hon och Sofia här igår och hälsade på. Det var trevligt. Käkade couscoussallad (standard när vi träffas), spelade kort och drack te. På förmiddan var jag på Gabriels skolavslutning. Det var kallt.


Världens starkaste kvinnor...?

Helt ok

Känner att slingorna vi la i igår är fina och det är på rätt väg iaf. Egentligen passar jag ju inte så värst bra i blont hår, men jag tycker det är så fint. Jag har nog en dröm om att vara blond, smal o snygg, men det känns lite långt bort just nu. Fixar en sak i taget. Jag är inte motiverad till att träna. Har bara varit det när Tina och jag körde box. Då tyckte jag det var kul att gå till gymmet.
Cornelia sover än. Hon somnade runt ett i går natt (då hade hon sovit mellan 21-23:30) och vaknade vid sex tiden imorse. Sen somnade hon om igen efter lite mat och sover än. Skönt. Ska passa på att käka lite frukost. Vill gärna hinna organisera lite med. Glömde ju hämta ut mitt paket från H&M som kom igår, men vädret är såå trist. Får nog bli senare.

Ciao!

Frillfix

Jupp, jag skulle bli fin idag var tanken. Dock sa mitt hår tack och godnatt och blev inte alls som tänkt. Nix, det blev gult/oranget. Mycket (icke) läckert. Som tur är går det ju fixa, men jag har ju längtat efter att kunna ha andra frisyrer än snedlugg (är så sjukt jävla trött på snedlugg) men icke sa nicke. Snedlugg it its. Fick min efterlängtade blixt idag!!

Fick fem stora fina röda lådor (kasett på Ikea va?) av Tina som ska stuvas in i klädkammaren. Imorrn ska jag börja sortera lite och fylla lådorna. Ser lite snyggare ut än när allt ligger huller om buller. Jag vill möbera om nu. Få in Cornelia i hennes rum. Nackdelen är att jag inte kommer vakna innan hon börjar skrika, utan jag kommer vakna när hon skriker. Men i och för sig så kommer det ju nån dag ändå bli så, så jag skulle ju lika gärna flytta in henne nu. För så kan vi möblera om så som vi vill ha det, göra barnrummet till ett riktigt barnrum.

Nä, kanske ska ta och slappa lite nu.

Bye bye!

Prinsessan

Hon är så söt min prinsessa!




Idag vaknade vi sent. Cornelia sover mellan tolv på kvällen till fem på morgonen, sen äter hon lite och somnar om. Efter det sover hon två timmar åt gången tills hon tillslut vill vakna ordentligt. Sömntuta! Nu har hon varit vaken sen 11, men somnade nyss så jag ska passa på att dammsuga. Japp, jag kan dammsuga, spela musik, torktumla eller diska medans hon sover. Hon kan till och med vara i samma rum, hon sover ändå så gott så hon vaknar inte. Så himla skönt att inte behöva sitta knäpptyst och vakta hela tiden, då får man ju inget gjort. Eller behöva och behöva, det är ju vad man gör det till, jag väljer att inte göra så. Hon är van vid ljud sen hon låg i magen.

Kanske blir jag fin idag. Och kanske får jag min blixt. Jihuuuu!!!

Em!

Kolla vad snygg hon är min Emmelie!






samuelofverstedt.se

Födelsedagskalas, sill och fotboll

Jupp, idag på självaste nationaldagen (inte för att den firas nåt speciellt av mig) fyller min käre broder Peter år. 34 somrar blev han i år. Vi firade honom hemma hos mor & far. De bjöd på sill & potatis och rabarberpaj efter det. Nu är det fotboll som gäller i vårt vardagsrum. Alex är här och chipsen är framme. (fasen va bra det går med min bantning, hehe!). Jag är ju inget fotbollsfan, eller sportfan överhuvudtaget (men jag börjar vänja mig nu), så jag hamnade här en stund.

Nästa vecka ska jag bli fin i håret. Det ska bli blondare och så mjukt så det flyger i vinden, (internskämt)!! Dessutom är jag så förbaskat glad över min nya kamera så jag dör! Och i veckan så får jag blixten med. Och så småningom kommer även ett macro-objetiv sitta på kameran. (I love!).

Det här var lycka. Jag var smal, blond, hade små bröst (jag hatar min stora, sladdriga saker) och plåtade.

Tack Sara för gästbloggen =) Inga smaskiga detaljer kommer lämnas ut, hehe!

Sara gäst bloggar!

Go kväll alla glada läsare. Ikväll är det jag Sara som sköter tangenterna. Vi får se hur detta går. ;)'
Idag är det iallafall fredag o vi sitter bänkande framför tvn, vad ser vi på? Jävligt bra fråga, alla verkarha  tröttna på allt...
Vi väntar med spänning på Robert o Erika, jag o Alex ska spöa dom i spel ;) Jag har övat nu i flera minuter, jag går in hel hjärtat i alla spel jag spelar o är en otroligt dålig förlorare.'
Bo o Ka sitter i soffan med Cornelia, just nu är hon tyst med det kan ändras snabbt... ;)'
Nehe nu ska jag sluta skriva, det är ju faktikst inte min blogg, jag ska inte lämna några intima skvaller om Ka, vill ni ha några får ni lämna ett mess...
Puss o hej leverpastej !

Nattuggla

Min dotter tycks vara en nattuggla. Och morgontrött. Undra vem det kommer ifrån? *host, host*
Jag är så besviken på mig själv att det inte funkar med amningen. Förmodligen beror det på att hon tycker det är jobbigt att äta från bröstet. Det rinner ju lite trögare än från flaskan. Hon är lite lat med andra ord. Måste va från pappa, hehe! Jo, jag vet att jag har skrivit förut att jag inte stod ut med att amma för det tog så lång tid. Men min önskan är ju att det ska funka, att det ska va lätt att amma utan att behöva sitta en timme varje gång. Och jag vet att det går alldeles utmärkt att föda upp ett barn på ersättning. Men det känns ju lite snopet och jag känner mig så misslyckad. Nån som känner igen sig?


Prinsessan


Mammas älskling på mors dag


Pappa & prinsessan på picknick


Är hon inte söt så säg!?


Så blev det...


Vad har hänt med min mun...?

Sol, sol och regn!

Ja helgen har varit helt sjukt skön! I lördags hade vi picknick vid Lången. Solen sken och vattnet var tillochmed badvänligt. När vi kom hem hade vi ytterligare en picknick med Alex & Tim vid lekparken ovanför oss. I söndags firade vi mors dag hos mamma & pappa. Det var helgen. Veckan so far då?

I måndags åkte jag in till Tina & Emil och hjälpte dem packa lite. Mosade bilen med pryttlar och körde in till Lkpg, spanade in deras nya lya och åkte vidare till Ikea för att shoppa lite garderobsinredning och annat smått & gott (te). Möte upp Bosse & Emil i Mantorp och fyllde släpan. Fruktansvärt varmt hela dagen!

Idag har jag städat hos Tina & Emil. Erika följde med som barnvakt. Gött att ha det gjort nu. Det har ju spöregnat idag,! Imorrn ska jag bara slappa i soffan på dan, kanske slänga i en maskin tvätt. På em ska jag till mamma & pappa och äta lite sen ska vi till ulrika. Det   blir en sorglig dag imorrn och jag kommer böla ihjäl mig!

RSS 2.0