ÄNTLIGEN semester!

Idag börjar fyra veckor av härlig semester med hela familjen! Jag håller alla tummar och tår för att det ska vara fint väder, och att vi kan vara ute så mycket som möjligt. I helgen som kommer ska vi vara i stugan lite grann, och förhoppningsvis kommer alla våra kära och sällskapar med oss. Och förutom en tripp till Göteborg i början på augusti så har vi inget planerat, skönt. Förutom ett ev. inköp av en stoooor pryl som kan ge oss många sköna dagar ;)
 
Nu ska jag och bästis åka ivägen sväng, hej svejs!
 

Lukas i tidningen

Tyvärr går det inte att kopiera hela annonsen från Correns hemsida, men såhär ser den ut på ett ungefär. Fin han är ♥
 
 
Grattis till vår lilla tokstolle Lukas
på 1-årsdagen den 11/7.
Många kramar från mamma, pappa och storasyster Cornelia
 

Kärlek <3

  V. 39+0 och väldigt stor!
 
Lukas 3 timmar gammal. Lilleman <3
 
Mina små hjärta! Stolt lillasyster :)
 
 
 
 

Bilder

Öppnar paket. Vad kan det vara?
 
Oh, en bil!
 
 
Linslus :)
 
Cornelia lirade gitarr för brorsan
 
Lukas försöker blåsa ut ljuset som står i en hög med pannkakor :)
 
Cornelia hjälper till!
 
Fika, mums!
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår lilla pojke blev ett år idag!

Idag var en stor dag, nämligen Lukas födelsedag!
Tänk att det redan har gått ett år sedan han föddes. 20:02 kom han och vid den här tiden för ett år sen låg vi på förlossnings-bb tillsammans med en annan nyförlöst mamma och hennes dotter. Våran förlossning gick väldigt lätt och smidigt. Första natten sov jag ingenting. Dels för att Lukas vaknade titt som tätt, och dels för att min granne snarkade nåt kopiöst. Väl hemma började ett år med blandade känslor. När jag tänker tillbaka är det ett under att jag inte hamnade i en depression, jag var enormt nära och fick faktiskt en ångestattack vid två tillfällen.
 
Lukas hade nån mild variant av kolik. Skrek nätterna igenom. Och dagarna med för den delen. Han sov aldrig. När han blev ett par månader blev han gladare. Men så fort vi började få in en liten gnutta rutin så bröts den lika snabbt av utvecklingfaser, tänder, förkylningar och annat. Sömnen fortfarande lika lidande.
 
Runt 10 månader började sömnen arta sig och han kunde vakna endast 2-4 ggr/natt. Underbart för oss alla! Men det gick upp och ner. Vissa nätter var fortfarande från helvetet, medans andra var ljuvliga.
 
Nu sover han faktiskt väldigt bra. Somnar i tid och vaknar nån gång, kanske två/ natt. Visst det upp och ner, nu har han tänder på G vilket gör att han har svårt att komma till ro på kvällen.
 
Cornelia har ju fått lida en del under detta år. Det känns inte så kul. I och med att jag har varit så fruktansvärt omänskligt trött så har jag inte orkat med att vara med henne så som jag har önskat. Hon har fått stå på sidan och visat en del avundsjuka vilket är helt förståeligt. Det är lätt att glömma bort det man har. Jag skäms!
 
Tröttheten gjorde ju även att jag hade humör efter det. Inget tålamod alls, sur och tvär hela tiden. Lukas har varit extremt mammig. Han vägrade vara hos Bosse, så jag fick bära runt på honopm (han vägrade även allt annat) hela tiden.
 
Idag mår jag mycket bättre! Känner mig gladare, lugnare och lättare. Tråkigt att det skulle ta sån tid innan jag kände mig lycklig bara.
 
Lukas är så himla glad numera, en helt annorlunda kille. Han är social, älskar att vara med andra och är inte blyg alls. Han ler och skrattar åt alla och har alltid bus i ögonen :)
 
Jag älskar min familj över allt annat, det har jag gjort hela tiden. Bosse har stöttat mig så mycket!
 
 

Rörigt

Ok, nya blogg.se är något rörig /:
 
Jennie och Jonas är utemed hunden. Sjukt nöjd sitter jag här i soffan och kikar ut på regnet, glad att jag inte har hund! :) Jag är definitivt en kattmänniska. Skulle kunna tänka mig att kanske, big kanske, ha en hund långt bort i framtiden. När man har tid med den. Skulle aldrig fixa all uppfostran den behöver. För jävlar i mig vad lydig min eventuella hund ska vara. Avskyr hundar som hoppar, skäller och är allmännt störiga. Jag är imponerad av Carro och hennes lilla Ella. Hon har gjort ett bra jobb med henne, hon har pli på henne. Hon är fin lilla brunisen.
 
Idag har tiden flytit på bättre. Dagarna känns mycket länngre när Bosse jobbar kväll. Hoppas verkligen inte att han tvingas ta detta skift efter semestern. Det var bara denna vecka han fick hoppa in, men det är allt fler som måste byta.
 
Nu kom fikabesöket :)
 
 

Overload

Blä, nu är det mycket! Jag vet inte vad jag ska tänka, tycka eller göra. Så många tankar men jag får ingen rätsida på dem. Irriterande!
 
 
Just nu; sitter i soffan med datorn i knäet och katterna på varsin sida om mig
 
 
.
För en liten stund sen; ösregn....
 
Längtar efter rätt sällskap. Och min äölskling. Han jobbar kväll denna vecka vilket betyder att han börjar kl 15 och slutar 00. Men bara i fyra dagar, sen är det semester :)
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0