Fredag & sol

Igår följde jag med min mor till min moster i Motala. (mycket mo blev det ). Passade på att hälsa på en gammal kompis. Det var trevligt, har inte setts på nästan två år så det var kul att prata lite minnen och sånt. Trodde jag skulle få komma hem skapligt, men när jag gick tillbaka till moster så var det ju självklart antikrundan på teve, sen plus. och för att inte glömma så en obligatoriskt fika innan hemresan. Halv elva var jag hemma.


Kikade på bokrean igår och köpte två pekböcker till mitt intelligenta foster.
En som man kan sätta fast  barnvagnen eller bilstolen och en vanlig. Yes, totalt för tidigt att köpa sånt, hon har ju inte ens kommit ut, men den mjuka var ju så söt så jag kunde inte låta bli. Fixade även ytterligare en detalj till den hemliga affären. Hihi, nu är ni allt bra nyfikna va?

Idag är tydligen tjänsternas dag. Ska gå ut med mammas hund och vara barnvakt åt Gabriel. Dock inte så långvarigt, ska åka till CG och handla resten sen kommer Alex och kanske Calle. Vi ska käka tacos och pensionärer som vi är så ska vi kolla på Let´s dance. Just det, har nog glömt visa babygymmet. Det är gigantiskt och i form av en fjäril. Orkade inte packa upp det nu, det är så knöligt att få tillbaks det i plasten. Jag vill ha ett annat egentligen, som ser ut som ett får, så ser ni nåt på typ blocket eller nåt så hojta till.


H&M Home

Beställade några grejer från H&M´s hemkollektion i vintras. Detta är en del av resultatet:


Som att sova på hotell! Otroligt svala och sköna bomullsatinlakan. Högst opraktiskt med vitt när man har svarta katter, men what the hell. Det är ju så snyggt! Observera min nalle på stolen...


En svart virkad kudde och en lite mindre stadskudde.

Köpte även två röda prydnadskuddar till sängen, men blev tvungen att skicka tillbaka ena innerkudden då det var en lång reva i den och innehållet åkte ut. Kommer en bild när jag fått en ny kudde.

Till Bebis

... blev det ett gäng galgar och ett gäng tvätt/spylappar.

Inget spännande direkt, men praktiskt. Och det är så sött att se Bebis kläder hänga i garderoben..

Hemma igen

.. efter en tripp till stan. Hälsade på Bosses pappa, shoppade lite pryttlar till Bebis på ikea och kollade in bokrean. Skulle även testa att storhandla på Willys (vi handlar alltid på city gross annars) när vi ändå var där. Har ju hört från vissa vänner att de ska vara så himla bra så det är värt att åka flera mil. Aldrig! Aldrig att jag storhandlar på willys igen! Det suger, (nu pratar jag om willys i lkpg) vissa varor fanns inte, priserna som stod i reklambladet stämde inte, man fick springa runt i hela butiken för att kunna hitta det man skulle ha. Vi blev så irriterade så tillslut gick vi därifrån och blir nu tvugna att åka till city gross och fortsätta handlingen där istället. Blä! Jadå, jag påstår inte att citygross är bäst. Vi handlar inte allt där utan kompleterar en del på kvarnen. Men de har åminstone vettigt kött, och en hel del billiga alternativ om man letar efter det.

Den hemliga affären gick sådär.. ska diskutera och fundera lite och se vad vi kommer fram till.

Nu är jag hungrig!

Hemlig affär idag istället

Blev inget Lkpg igår pga av sjuka. Men idag då j*klar! Är nästan lite pirrig i magen. Det gör inget att vi inte åkte igår, idag ska vi ändå storhandla och jag kan inte bara titta på bokrean utan även shoppa mig en bok eller två. Jag läser inte romaner o sånt skit, vill ha kokböcker och faktaböcker med många bilder i. Tänkte även se om det finns nåt kul till Bebis.

I helgen byter jag bredbandsleverantör så kommer inte ha nåt internet då. Ska försöka mig på att formatera om datorn. Kan bli spännande.

Nä, nu ska jag gå och diska!

Annars då...?

  • Bm i fredags. Allt såg bra ut.
  • Träffade Tina & Lu i torsdags, blev mycket planerande och jag ser fram emot resultaten.
  • Hade väldigt täta sammandragningar i söndags, berodde förmodligen på att jag överansträngde mig.
  • Blir ledsen på folk som är så otroligt egoistiska och sätter sig bakom ratten när de är alkoholpåverkade. Nej jag har inte gått och blivt nån moraltant, jag bryter mot vissa regler jag med, men att inte ha nån respekt för varken sitt eller andras liv är fruktansvärt omoget.
  • Bebis har varit väldigt lugn sen i söndags.
  • Sara var hemma i helgen, var trevligt. Calle, Robert och en full Erika kom upp och glodde på film.
  • Idag får jag kvällsmat hos mamma, sen en tripp till Linköping för hemliga affärer...

Friluftsliv och lammbebisar

I fredags var det dags att frilufta lite igen. Packade ihop en liten väska med korv, bröd, varm choklad och fikabröd. Kaffe till de vuxna och festis till de minsta. Så åkte vi upp till Lången. Härligt, härligt! På vägen hem stannade vi till på en gård och gosade med lammbebisar.


Dags att grilla korv


Söt-Emma



Gabriel flaskmatar en bebis

ok

Nu ska jag ta tag i det här..
Utvecklar listan jag skrev för ett par dar sen...
  • över 80 mil i bil i helgen- (förra helgen) åkte ner till svärmor i Gällared på fredan och åkte hem på lördan. Skulle hämta Sara i Örebro kl 2 på natten till söndan men pga vädret var hon framme kvart över fyra. Så kvart över sju klev vi in på donken i Mjölby och käkade frukost. Det var vi värda efter en helg i en bil.
  • saknar Calle- han har varit väldigt frånvarande och brukar åka in till mjölby (till och med till vårt hus!) utan att höra av sig. Men i lördags fick vi träffa honom och han var kvar hela söndan.
  • längtar tills Tina kommer hem- solbrända, fina Tina. Ska bli så kul att träffa henne!
  • trött på magen och allt därtill- den är i vägen och jag får sammandragningar & förvärkar titt som tätt. Not cool. Sen avskyr jag alla stretchmarks!
  • trevligt med Saras snabbvisit- som jag nämnde ovan var hon tillbaka i Mjölby förra helgen. Och helgen som kommer är hon åter tillbaka.
  • snoret rinner som syndafloden- nu äntligen är det påväg att försvinna. Konsekvensen av snoret och snytandet blev en röd och fnasig näsa samt blåsor på ovanläppan. Not cool again.
I helgen var det fest hos Oscar & Anna. Vi bjöd in oss själva. Annars händer ju ingenting. Kul var det iaf och nya lägenheten var ju jättefin. Jag var chaufför och körde Calles jobbiga volvo. Och med två fulla killar i bilen var inte hemresan jättekul. Calle tvingade in mig i stan för att äta på burger king, jag som aldrig kört i stan... Sen tjatades det i bilen om att jag skulle köra fortare och fortare och testa turbon. Hem kom vi  iaf. På söndan åkte jag, mammis & pappis till Lången och gick en stund på sjön. Bilder finns på bilddagboken, glöm inte kolla!

Bye for now!

Nu!

Längtar jag enormt efter Tina!

ja

Jag ska uppdatera. Men inte just nu. Mår inte tipp topp om man säger så. Men här får ni en kortis:

  • över 80 mil i bil i helgen
  • saknar Calle
  • längtar tills Tina kommer hem
  • trött på magen och allt därtill
  • trevligt med Saras snabbvisit
  • snoret rinner som syndafloden

Thailänd

Min kära Tina är i Thailand just nu. Såå himla skönt! Jag vill också... Hon skulle bara veta hur bra hon har det, med tanke på att det öser ner snö utanför mitt fönster =) Dock inte mig emot, I love snö!

Igår var vi och fikade hos Fredrik & Ida, alltid lika trevligt. Fick en stor påse med babykläder, är jätte tacksam över det! Övervägande tjejkläder (gode gud om doktorn har sett fel nu!), men en hel del som går att använda på en pojke med. Det va jättesöta kläder!

Jag kände mig väldigt hängig igår, inte depp, utan mer sjuk. Och hade även lite ont i magen i går och haft det idag med. Känns lite som mensvärk. Undra om det kan vara förvärkar? Är inte särskilt orolig, det är nog ingen fara. En annan sak jag märkte av i förrgår, när vi skulle mysa till det Bosse & jag, var att jag kände mig som en val. Så klumpig och magen var bara i vägen! Usch...

Idag blir det lugnt, ska tvätta lite och så.

Bye!

Hicka

Sitter just nu med hicka i magen. Ärtan är igång igen. Är fortfarande helt fascinerad över hur mycket hon rör sig och att man kan känna henne så väl. Det gäller att njuta nu när hon har utrymme, än så länga har hon inte sparkat mot revbenen, bara hoppat lite på blåsan.

I fredags va Bosse & jag på middag hos Alex. Han hade gjort kött och potatisgratäng och det va jättegott. Efter middan åkte jag och hämtade Bosses syster på stationen och tog upp Calle utanför vårat hus samtidigt. Lämnade dem hos Alex och skjutsade Gabriel och hans kompis till disco. Mellanstadiedisco.


Fick till ett jäkla krull på håret

Lördagen spenderades först på ikea, sen i Getå och firade Helene och tillsist hemma i soffan med hemmagjord pizza. Skönt, trött va jag som en get men det funkade. I söndags tog vi lite sovmorgon, fixade och trixade hemma, handlade mat och var på filmkväll. Saknade Sara!

Idag har Bosse jobbat så jag och Jennie har mest spelat kort, packat och städat och käkat på Nyfiket (när Bosse kommit hem). Efter Jenie åkt somnade både jag och Bosse i soffan, skönt som sjutton. Käkade varsin semla idag också. Nyfiket hade ju fått bästa betyget på semlor i mjölby så vi var tvugna att testa. Och de var supergoda! Riktigt saftiga och smarriga. Imorrn ska jag till Hanna och käka brunch, hon skulle baka scones. Är lite avis på att hon bara har 3 veckor kvar till bf. Själv har man ju 80 dagar....

RSS 2.0