Ångest

Att blogga är tråkigt. Att uppdatera bilddagboken är tråkigt. Att hänga på nätet överhuvudtaget är tråkigt. Just nu. Men jag skriver några rader för eran skull. Kan börja med att jag är rätt depp. Har ångest över mycket grejer, framtiden till exempel. Och det förflutna. Och det som hänt i veckan. Jag tillhör dem som tycker att man inte ska klema bort sina barn för mycket. Men efter veckans två händelser är jag livrädd. Nämner inga detaljer. Tänker på det hela tiden och känner sjuk jävla skuld. Men jag har fortfarande inte ändrat uppfattning angående klemandet. Livet är pest just nu. Saknar många. En del som bor långt bort men även de som bor nära...

Nåja, allt har inte bara varit skit, har haft två mysiga dagar i stugan även om vädret idag inte var på topp. I helgen bär det av neråt landet för att hälsa på svärmor, Joline (wiii, jag längtar!!!) och shoppa i Ullared.

Idag

Idag är Cornelia såhär glad...


Världens goaste tjej!

Stockholm

Idag är jag i huvudstaden. Jag är inget fan av stan men Bosse har släkt här uppe så man får ju offra sig ;)
Det spöregnade på vägen upp så resan tog lite längre tid än beräknat. Vi stannar tills på måndag, sen blir det att vara ute i stugan resten av veckan. Kort var det jaa...


Min gula fina stuga!


Cornelia & mormor utanför stugan




Tjo!

Sitter i Calles systers lägenhet i Eksjö nu. Snart ska vi ut till en stuga och grilla spett, mums! Lyssnar på country. Bosse ligger här bredvid mig och sover, o Cornelia ligger på min mage och sover hon med. Igår spenderades hela dagen i våran sommarstuga. Imorrn ska vi va där igen. Även om det är lite pyssel med den så är den mysig och fin. Jag är så glad över att vi hittade den! Ska lägga ut en bild när jag har tid.

Prao på brandkåren?

Igår natt när vi satt i soffan och glodde på film med grannarna hörde vi en utryckning. Inget ståhej över det då vi hör det x antal ggr om dagen. Men när brandbilen kom utanför huset lät det skumt om bilen och vi gick ut på balkongen och kollade. Han hade probelm med växlarna och kom knappt upp för backen. Dessutom läckte vattnet. Det tog en stund för honom att komma iväg och jag håller tummarna för att ingen hann dö pga av det. Nu; fika!

I have some fucking awsome things going on!

Kors i taket!

I mitt efterlängtade paket från H&M fanns inte bara tre svarta toppar, utan även ett rött linne, en plommonfärgad topp och ett vitt linne med röda mönster! *ritar kors i taket*


Full & färgglad

Nä fy!

Idag var vi på bvc och vaccinerade Cornelia. Sötnosen skrek och grät när tanten stack henne. Två gånger dessutom! Stackars liten. Och som mamma var det jävligt svårt att hålla tårarna borta. I det ena sticket kom det rätt mycket  (i mina ögon, annars bara lite) blod. Bra då att jag hade en vit topp som samlade upp dropparna. Fy blää för vaccinering. Jag är lite halvt emot det, pga biverkningar och div risker men efter lite övervägande och funderingar så blev det vaccination iaf. Kanske är det mest att jag inte tycker om när de sticker min bebis...?


Knubbisarna


Booooring

Det är så jävla tråkigt att blogga just nu. Ingen som läser, ingen som kommenterar så, så meningslöst egentligen. De som bryr sig får ju ändå reda på allting när vi ses/pratar i telefon. Om jag ändå hade haft nåt ämne att blogga om, nåt intresse. Men inte ens det. För så kul är det inte att läsa om barn och hur mycket de sov, åt eller om de är dåliga i magen. Anyway, helgen har regnat bort, men idag lyser solen så det blir nog en promenix. Bosse ska iväg och fiska med Fredrik (fusk, jag vill med fiska!) så jag har alternativen att stanna hemma eller åka till Ida. Får se sen vad det blir. Nu ska jag äta frukost.

Ja en bild var det oxå jaa...


Promenix

Guu va skönt det var med en timmes promenix! Gött & snacka skit med Tina. Nu är det matning och nattning som gäller, sen lite mys i soffan innan sängen ropar. Imorrn ska vi till Skänninge o hämta terrarium sen vidare till Borghamn för lite kattsnusk & fika.

Bon soir!

Just det!

Gulleplutten här nedanför (Cornelia alltså, inte Sara även om hon oxå är gullig) skrattade med "ljud" för första gången i fredags!

Och sen..?

Är faktiskt lite uttråkad om ni undrar. Cornelia sover, äntligen. Hon är så duktig på kvällen/natten. Somnar vid tio och sover till 5-6, vaknar & äter, somnar om och sover till 9. Så skönt. Ofta somnar hon om ytterligare en gång och vaknar runt 11. Lyxigt med sovmorgon varje dag. Men när Bosse ska ta henne så vaknar hon alltid tidigt och vägrar somna om *ler*.

Har lite planer på G. Får se hur det går. Tyvärr blev det inte som jag hade önskat i höst, men livet är ju inte slut än så jag gråter inga krokodiltårar.

Ska sälja terrariet. Inte Knut, bara terrariet. Det tar lite för mycket plats nu när vi är tre. Synd för det är ju fint.

Nu har jag börjat tappa håret igen. Typiskt. Hoppas det inte blir på samma sätt som förra gången, det såg ju ut som hej-kom-å-hjälp-mig!

Nä, dags att kamma håret, snart kommer Bosse & hämtar mig så ska vi ner på stan en sväng sen till mamma & pappa.


Sara & jag i Lången förra veckan



Tokmysigt!

Och nu då...?

Det regnar ju! Va fan...
Jag som hade tänkt gå en promenad & röra på fläsket. Asch, jag får offra mig ikväll när Tina anländer till byn, oavsett om det regnar eller ej. Jag behöver ett par stövlar...

Antar att vissa som läser min blogg tycker att jag är mongo som skriver som jag gör om Cornelia. Men faktum är att jag älskar henne över allt annat och det spelar ingen roll om hon spyr på mig 40 ggr om dagen eller kissar ner hela skötbordet eller skriker så man blir döv, hon är fortfarande min lilla ängel och är den finaste, vackraste bebisen i världen!


Såhär skönt hade vi det i parken härmed dan innan regnovädret kom.

Min dotter är ett syndrom..

Fick hem en tidning härmed dan och läste en artikel om en liten utvecklingsstörd flicka. Gissa vad syndromet kallades? Jo, Cornelia de Lange.  Jihuu, min dotter är döpt efter ett syndrom! (inte något vackert syndrom heller).


Spyan, Dreglet, Syndromet. Kärt barn har många namn!

RSS 2.0