Tid?

Varför går tiden så himla fort när man har kul? Har varit på fest hos Fredrik o Ida. Är påväg hem då Sara som kör ska jobba imorrn o ville åka hem. Själv hade jag gärna stannat ett tag till. Även om värdparet sov så hade jag kul med Fredrik o resten. Kalle är mys o Bo är kärlek. Åh, jag har haft en superhärlig kväll!

Sovdags

Ligger i sängen nu. Så himla onödigt att jag surfar med mobilen när datorn står på en meter ifrån mig... Bosse är fyllechaufför åt min äldsta bror och åkte nyss till Lkpg för att hämta. Det är ju skitsvårt att sova själv! Kollade på shoppaholic filmen igår. Jag är ingen tjejfilmsälskare men den var helt ok. Lite smågullig. Nä bäst jag slutar nu. Puss o godnatt!

Varför just visdoms-tand?

  • Nån som kan tala om det för mig? Och varför i helskotta det ska göra så ont när de är påväg upp? Just det, har en på G och kan knappt gapa.
  • Ska kila ut på en promenad nu, lillan ligger i vagnen och sover redan.
  • Hade en jättebra helg med sällskapet från Stockholm förresten, riktigt nice.
  • Har fixat en barnvakt till Bosses födelsedag. Tack Linnea du är en ängel!
  • Saknar många.
  • Kämpar vidare, tillsvidare.

Vis? Nja inte överdrivet.
Ängel? Hell yeah!


Barnvakt någon...?

Skulle behöva en barnvakt till den 26/9. Bosse fyller 25 och det har planerats fest och en kul överraskning för honom. Kan ju inte berätta nånting, vet ju aldrig ifall han läser. Men nu visade det sig att vi inte har någon barnvakt. Det sög ju. Ingen i min familj kan ställa upp (pappa jobbar, mamma ska iväg, Tomas & Peter ska med på överraskningen/festen). Och Bosses familj och släkt bor ju så långt borta så det går ju inte. Och våra vänner ska även dom vara med på festen är det tänkt. Så jäkla typiskt, när man för en gångs skull skulle vilja festa till det och sova ut en natt så kan ingen ställa upp. Alla andra verkar ha hur många barnvakter som helst men vi har aldrig nån som vill. Kul. Verkligen. Precis vad jag behövde nu när allt annat ändå går åt helvete.

Jaha, diska nu då kanske...


Min trollunge!

Missarna

Missarna fick testa utelivet för en dag vilket var mycket uppskattat (och lite läskigt).


Zorro tyckte om att vara ute


Tyson med

Sofia & Emmelie

Tjejerna var på besök förra veckan. Emmelie bakade kladdkaka och vi fikade, sen tog vi en tripp ut till stugan och spelade kubb medans Bosse och Cornelia var hemma.


Emmelies segerdans


Sofias segerdans


Emmelie & Knut

Tisdag

Cornelia har verkligen uruselt humör idag. Hade det även igår. Hon är gnällig och vill äta hela tiden. Men inte sova fast hon är trött. Tycker inte hon känns varm så tvivlar på feber. Misstänker en första tand, men det kan ju dröja. Bosse klarar sig undan utbrotten genom att jobba sen åka iväg på match idag, träning imorrn och torsdag. Nåja, det går över.

(Torsdag är förövrigt en trevlig dag, då får vi besök!)

Idag tog vi en liten promenad (i hopp om att damen skulle sova, men icke sa nicke) till Knuten och beställde servetter till dopet. Ljusrosa med namn och en sovande bebis på. Superfina och inte alls dyra. Nu ska jag sätta mig ner och skriva inbjudningskort. Känner mig stressad över dopet och andra händelser den kommande tiden. Känner mig också stressad över att hitta ett jobb.


Rubrik fattas

Shoppade två dar i rad på Gekås i helgen, hälsade på Kenny, Joline och tre söta barn (Lillen var så go!) Har haft saker att göra varenda dag sen vi kom hem och jag längtar faktiskt tills semestern är slut så vi kan återgå till det normala. Vi har nog haft saker att göra hela semestern. Visserligen mestadels roliga saker.

Om ni undrar varför jag är så off är det för att huvet är fullt av skit och jag tycks inte ta mig ur det. Igår kväll när Erika kom upp blev jag på lite bättre humör, men idag är det lågt igen. Minsta motgång och jag blir så less på allting. Orken att krångla är helt enkelt slut.

Idag ska vi ut till stugan. Ska sova där i natt och börja måla utvändigt idag. Jag är mörkrädd och hatar att gå på dass så vi får se hur det går med det. Är rädd för spöken och mördare med. Bra att jag har skaffat sommarstuga va?

Påväg

Sitter i bilen påväg till svärmor i Halland. Tanken är att vi ska till Gekås o slösa pengar idag, men vi får se hur det blir sen när vi kommer ner. Köpte världens (enligt mig) finaste vinglas igår, silvriga! Det känns lite bättre idag, men känner fortfarande stor skuld. Ha det gött!

RSS 2.0