Onsdag


Härligt! Bara två dagar kvar sen helg. Fast det känns som om det nyss va helg. Igår jobbade jag bara tre timmar, så då passade jag på att åka till Ikea. Gick en sväng därinne och tog sedan en lunch. Allena. Ingen nappade på mitt erbjudande om lunch nämligen. Jag va även på h&m för att prova mammabyxor. Köpte med mig två par och ett linne hem. Av nån jättedum anledning har jag gått upp en del i vikt redan. Hur mycket låter vi vara osagt :) jag ska ju lyckas bli av med det sen. Idag kom älsklingen och hämtade mig efter jobbet, så var vi på Ikea (igen) och åt lunch. Kändes konstigt att va utan Cornelia. Hon sov hos min mamma inatt för dagis hade stängt idag. Nu ska jag dricka mitt honungsvatten. Känner mig slemmig i halsen och näsan. Natti natti!

Söndag

Och det snöar. Det har det gjort från och till hela dagen. Helgen har varit väldigt lugn. I fredags hade vi besök av Kalle. Käkade god mat, godis och popcorn. Igår tog vi en tripp till öb för att köpa en glasskärare (som förövrigt inte var nån höjdare), sedan ut till stugan för att leta efter nåt överblivet glas. Vi fick ett akvarium som ska bli ett terrarium. Vi hittade två skivor till en skjutdörr, men behöver täckglas. Dock insåg vi ganska snabbt att vi nog överlåter det där till en glasmästare... Idag var Sara & Johan varit här på fika, nice! Nu har vi ätit och nu är det mys i soffan. Det känns som att det är jättelång tid kvar till bf. Är i v.15+3 idag. Inte ens hälften...

Lördag igen

Nu till det arga inlägget...

Tydligen är man automatiskt gravid om man:

  1. Mår illa
  2. Är sugen på nånting
  3. Längtar efter något
Då har jag varit gravid i typ ett år nu då. Eller för evigt. Jag mår ofta illa på kvällen om jag ätit för lite och är trött. Ganska många gör det. Jag är väldigt ofta sugen på saker då jag är en obotlig gottegris. Längtar efter något gör man ju ofta, inte alls konstigt. Nu är ju jag gravid så dessa påståenden stämmer ju in. Men hade jag inte varit gravid och nån påstått det pga dessa tre orsaker så hade jag blivir himla sur! (nu är jag sur iaf!)

Ett annat påstående som jag blivir arg för (till och me ledsen!), är att folk "sett" att jag varit gravid. DET SYNS INTE ATT MAN ÄR GRAVID NÄR MAN ÄR I 1-3:E MÅNADEN OCH HAR EN RUND MAGE FRÅN BÖRJAN! Tack för att ni kallat mig fet. Jag är inte tjock, men har alltid haft en mer eller mindre stor putmage. Och även om en tjej är pinnsmal så syns inte själva gravidmagen så tidigt!

Nu är jag kanske hormonstinn och lättreltig, så ta inte detta så allvarligt...


Lördag

Kul med lite bilder va! :)

Jag ska berätta nåt för er. Ett roligt inlägg. Sen kommer ett argt inlägg.

De flesta vet redan, men för er som inte vet: Jag är gravid! 13/7 är det beräknat att det ska komma en liten plutt till oss. Jag är alltså just nu i vecka 15 (14+2) vilket inte är särskilt långt. Tiden går otroligt sakta när vill att det ska gå fortare.


Vid fågelbordet...

Förutom Talgoxar vid vårat fågelbord är denna den pippi som hälsar på mest:

En jättefin Nötväcka!

 

Nötväckan är så fin i kroppen. Rakt som ett spjut och klättrar upp och ner.

 

En annan filur som ofta hälsar på är denna:

Hackspett

 

Den mest ovanligaste fågeln vi haft är en Steglits. De är väldigt sällsynta och jag har bara sett den två gånger. En gång runt jul och idag. Idag har den kommit flera gånger. Den är rund och go, sitter på kanten av fröautomaten och gungar.

Steglits. Så vacker och färggrann!

 




Tisdag

Ja nu börjar oxveckorna. Ni vet, all work no fun? Inget ledigt förens påsk. Ja ni som har lyx med sportlov har ju snart ledigt igen. Men jag ska inte klaga, ganska slappt på jobbet nu när julen lugnat ner sig. Svinkallt hemma som vanligt, och älskade värmefilten har åkt tillbaka på undersökning. Mätt i magen och nu ska jag kolla på tv, sen hoppa in i duschen innan läggdags. Bye!

Onsdag

Aaaaah! Jag avlider, blir så trött på våra jävla grannar! De för sånt oväsen. ••• Jag har världens chans att lägga upp några bilder, datorn är ledig. Men jag sitter under min värmefilt (så varmt o gött!) och mår illa för att jag vräkte i mig en massa godis nyss. ••• Nu jobbar jag inte mer denna vecka. Röd dag imorrn och klämdag på fredag. Skönt! •••

Tisdag 4 januari 2011

Grattis till mig!

RSS 2.0