Helgen som var

Hade en helt underbar helg på Höje!
I lördags åkte vi dit på förmiddagen, efter att ha lämnat C hos sin mormor & morfar. BosseFredde, Malin, Carro och Daniel var där när vi kom. BF visade oss runt och berättade massor intressant om gården! Vi plockade fram lite godis och fixade kaffe tills Fredrik, Ida och barnen kom. Jag, Malin och BosseFredde pyntade Höje, det blev så fint!

Efter lite mys framför brasan och en promenad runt gården (vi kikade på fasaner och på ett museeum), började vi med maten. Alla hjälptes åt och det var supermysigt att va tillsammans där i köket med skratt och julmusik. Och tre söta vovvar som njöt för fulla muggar av all uppmärksamhet!

BosseFredde hade dukat jättefint i matsalen;



Vi åt jättegott julbord, supersmarrigt! Efter maten var vi alla väldigt trötta så vi slappade llite. Fixade iordning rummen, drack lite gott och myste framför brasan. Sen kom tomten, med paket till alla! :)

Efter att maten var bortplockad och all disk omhändertagen så satte vi oss i salongen och spelade ett mycket roligt spel och drack glögg. När barnen sov smög vi ut och badade badtunna!

På morgonen (Lukas sov 7 timmar och vi vaknade 9:15!) dukade vi upp buffé och satt lääänge och njöt av frukosten. Packade ihop våra grejer och åkte därifrån med ett stort leende på läpparna!

Tack så mycket till finaste BF för en toppenhelg!



Blogga var det ja...

Sitter och mumsar på en marabous sensation cookies and cream, mycket god!

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Det händer inte så mycket här. Dagarna rullar på och ser mer eller mindre likadana ut. Iaf förmiddagarna. Usch vad tråkigt mitt liv låter! Men det är det oftast inte. Så mina dagar är inte direkt nåt att skriva om.

Recept o sånt hinner jag inte med. Jag bakar & bakar med det går så fort och jag glömmer bort att ta kort.

Jag vill heller inte öppna mig för mycket. Vem som helst får inte ta del av mina tankar och det finns bara ett fåtal personer i mitt liv som vet allt om mig, och då menar jag varenda detalj av mig. Annars kunde jag säkert blogga mera.

Har inte direkt nån hobby. Och har jag det så är det oftast en överraskning och då kan jag inte skriva om det här, då avslöjas det ju. För jag har faktiskt börjat ****** och till julmyset ska jag göra ******** till alla. Ja ni fattar.

Nu ska jag dricka mitt te och mysa med min lille prins!

 

 



RSS 2.0