Torsdag

Och snart helg! (på lördag ska vi rida hos Ella, wihuuu!) Idag har jag jobbat, as usual. Imorrn med, då ska jag även på ett möte med en ev ny kund. Det är bra, det vill vi ha fler av! Jävla dimmigt imorse. Toppa det med vägarbete på 34:an, otäckt! Zorro mår bra nu, hoppas jag. Vågar inte släppa ut honom. Fast han kan ju inte va inne resten av livet. Tyson kan ju förhoppningsvis försvara sig, han är inte rädd för att använda varken klor eller tänder. Men som sagt, det kan ju finnas en enklare förklaring, att han kanske fastnade nånstans. Det får vi tyvärr aldrig reda på så lika bra att sluta spekulera. Huvudsaken är att han är hel & ren! Nu ska jag fortsätta mysa i soffan med min favoriter Bo & Carl!

Tisdag

Fick ett ryck igår och ringde på en barnvagn. Älskar Emmaljungan, men den är så nedrans skitig och det går inte bort i tvätten. Och idag efter jobbet var jag och hämtade den nya godingen! En Carena Easy.

Zorro testkör :)





 

Mycket smidig! Jag har varit anti svängbara hjul, men denna är iaf bara fram på vagnen. Och jag erkänner, det är sjukt smidigt att köra den (även om det är fult med såna hjul). Och så är den mindre. Blev masser plats över i bagaget när jag fällt ihop den. Kanonis! Och den kostade bara 400 pengar! :)


Älsklingen 26 år

B fyllde 26 år i fredags! Det firades hela helgen. Han syster och hennes man kom upp till oss i torsdags kväll och stannade till söndag kväll. På torsdagen gjorde vi inte så mycket, efter jobb & dagis städade vi och fixade iordning hemma. B visste inte att de skulle komma, det blev en överraskning!

På fredagen jobbade jag och älsklingen. Cornelia fick va hemma från dagis och umgås med faster hela förmiddagen. Älsklingen fick frukost typ på sängen och paket. Det bästa paketet fick han (och jag, det va en gemensam födelsedagspresent från både min och älsklingens familj) senare på dagen, då vi åkte till IKEA och köpte lite grejer. Bland annat ett nytt sängbord så nu är sängen komplett. Presenten var varsin ny resårmadrass, underbart! Vi fick välj ut den som passade oss bäst. Jag köpte även en ny bäddmadrass till också, fast en hel. Är så tacksam, nu kan vi sova igen! Dock har jag fortfarande ont i ryggen, men hoppas att det är för att sängen är ny, annars får jag nog ringa vc.
Det blev sent på fredagen, det tar ju en stund att åka med släpa till Linköping.

Lördagen försökte vi ta sovmorgon men lillhjärtat är pigg :)
På kvällen kom min familj, Bosses pappa och Kalle hit och käkade middag. Till efterätt tårta och cookies. Kalle va barnvakt åt Isodor, hans systerson. Han är så go, vi är bästisar :)


Tårtan. En chokladfisk o glitterglasyr, fint va?!

Cornelia tigger tårta av Kalle


Tårta i hela ansiktet :)


Jennie :)



Jag & Isodor



Söndagen började lugnt, vi tog en promenad vid ån men det blåste så vi gick hem igen och lagade mat. På kvällen kom Robert, Erika, Kalle, Sara & Johan hit och fikade.

Mycket trevlig helg!



Förra veckan...

.. bjöd på ett par dagar med underbart väder. En av dagarna åkte vi ut till stugan på eftermiddagen.

Pappa skulle klippa gräset och lillhjärtat ville såklart hjälpa till;






Kossorna & tjuren blev jätteglada när vi kom med nyklippt gräs och grenar;




Sen hittade Cornelia Emmas gamla cykel. Hon visste precis hur man skulle göra och satte sig direkt på cykeln;




Vi både fikade och åt middag på verandan, i solen!





Sen gungade vi, och Cornelia var inte ensam om att ha kul :)


Sivletto

I denna underbara butik var jag & Emmelie i lördags. Det var som att kliva in i en annan värld! Kolla in deras hemsida, de har även webshop med massa tokfina kläder!

Sivletto





Bilder

(Suddiga bilder från min mobil)

Turistfoto :)


Drakens Källare



Fina grejer



Gammal skivspelare



Emmelie provar ett fjäderklätt diadem



Trappan ner till Drakens Källare

 

Emmelie & Sofia

Fina <3



Sofia med ögonbindel, toapapper i örona och Emmelies strumpa i munnen. Så kan det gå när man spelar spel :)



Joel, Sofias hjärta



Jag diggars Fias briller! Passar jag i dem?



Påväg ut till krogen (biljardhallen)



Söndagsfika. Kul bild!



Moi.





Det regnade när vi åkte hem, syns det?



Söndag/En helg i Stockholm

Åh har haft en underbar helg hos Sofia! Emmelie och jag åkte upp i fredags vid tvåtiden. Sofia och Joels lägenhet var jättemysig! Vi tog en liten promenix till affären och handlade frulle, sen hemma igen lagade Sofia en god middag åt oss. Vi drack bubbel, rose och vitt vin, och hade en mycket trevlig kväll! På lördagen åkte vi in till Sofias butik i Gamla Stan. Spanade in den och prylarna, tog en fika och myste lite i källaren innan jag & Emmelie gav oss iväg till Sivletto. Tur det inte regnade, fan va blöta vi blev! Sivletto var urmysigt, som en helt annan värld! På kvällen käkade vi, drack ännu mera vin, spelade spel och sjöng tillsammans. Sofia & Joel spelade gitarr, de är så duktiga! Senare (på natten?) fick vi för oss att vi skulle ut på krogen. Men istället hamnade vi på en biljardhall. Kul att spela biljard, det är inte varje dag man gör det. Kom hem sent men vi hade en rolig kväll! Idag var vi trötta allihoppa. Vi gick till ett kafé i närheten, alldeles bredvid vattnet. Supermysigt och höstigt! Fikade på smörgås, te och bakverk. Slappade lite där innan vi gick hem och packade ihop oss för att åka. Sorgligt att säga hej då, vi ses så sällan och helgen gick för fort! Har haft en sån bra helg och jag är glad för mina fina vänner! <3 Visar bilder imorrn. Puss & godnatt!

Tisdag

Oj, så var det det där med att blogga jaa... Nä känner inte riktigt för det. Går runt och är lite halvglad. Jag börjar bli sjuk, så det är nog därför. Och så har jag en enorm Tinalängtan!

Idag var vi utanför Skäninge och köpte en växasäng till Cornelia. Hittade den på Blocket och passade på, den var jättefin inga repor och vi betalade bara 240 kr för den. Hon ska få den antingen i julklapp eller i födelsedagspresent. Det beror lite på när vi känner att hon är redo. Nu är det ju rätt gött att hon inte kan rymma ur spjälsängen :) Men nån gång måste hon ju bli en stor flicka och jag tror att det kommer gå bra. Annars blir det ju lätt mycket spring när de kan klättra i/ur själva.

Som denna, fast med rundade gavlar.

 


Imorrn ska jag & Erikagumman åka en sväng till Linköping och shoppa. Nej, handla. Shoppa gör man när man köper roliga spontana saker. Nu ska vi köpa bestämda bra-att-ha prylar. Åh men det är kul ändå, nu ska jag inte vara negativ! Det är alltid kul att gå på IKEA.

Busfrö

När det blir tyst så vet man att det är bus på gång, så även denna gång:

Fisen har lärt sig klättra upp på bordet, fint!

 


Roadkill

Har nog inte berättat om mitt första roadkill. Fastnade i grillen, precis bredvid Mazdamärket. Här har ni en bild:

Sländan är jäkligt stor!

 


Onsdag

Det stinker avlopp i mitt kök! Cornelia o jag hade tagit ett bad, och efter att hon somnat fixade jag iordning mig och satte mig här för att installera skrivaren. Då hörde jag ett välfigt högt gurglande. Typ som när man dragit proppen ur badkaret och det sista vattnet åker ner. Bara det att jag hade inte dragit ur proppen. Tänkte att jaga den lossnade väl av sig självt då. Men när jag gick in i badrummet såg jag ju att allt vatten var kvar. Mysko! Men nu stinker det avlopp i köket, så det måste vara från grannarna. Blir ju inte så jättesugen på att laga mat direkt...


RSS 2.0