Hemtrevligt



Här bor Knut & PeeWee. Den sistnämna tar en timme att hitta bland all bark.

Stor & Liten



Här ser ni att det är lite skillnad på Knut & PeeWee. Knut är den gråa & PW den röda.

Knut

Idag kom Oscar & Anna över med ett stort terrarium. Det innehöll även en orm vid namn Knut och tillhörande inredning samt mat. Knut är 68 cm lång och är en majsorm. PeeWee fick flytta in hos Knut och det tyckte han var spännande. (Ska poängtera att båda ormarna faktiskt är flickor.) Lägger ut ett par bilder på Knut imorrn när jag orkar. Har precis kollat på en riktigt läskig film, One missed call heter den. Creepy indeed *ryser*. Ska kolla på nåt roligt nu så man kan sova sen.

Bye bye and lots of love!

Dubbel kärlek

Nu har jag strykit och satt på alla kuddklädslar. Bara stomklädseln kvar men den får vänta tills imorrn. Ikväll var det visst dubbelavsnitt på Big Love. Men jag har ju redan sett den här säsongen så jag dör inte om jag missar lite.

En sak som stör mig med den här bloggen är jobbiga människor som "värvar" folk till deras bloggar (som de förmodligen försöker tjäna pengar på) genom att lägga kommentarer om ingenting. T.ex. när jag skrev om sjukhuset och att jag var depp, ja då skriver en okänd människa en kommentar och låtsas att hon bryr sig och vill att jag ska kolla in hennes blogg. As if I care when I'm sad! Kanske inte är nånting att störa sig på egentligen, men ikväll blev jag lite irriterad.

Imorrn är det långdag på jobbet. Slutar halv åtta. Riktigt segt. Ska ha lite möte imorrn med chefen också. Får se hur det går.

Nu är det dags att sova!

Bon nuit mon amies...

Big love

Långsam dag på jobbet. Nu ska jag kolla på Big Love på svt och börja stryka soffklädseln jag tvättade. Herregud, jag gör mer nu när jag jobbar (borde slappna av) än när jag va arbetslös!

Bye!

Sofia...



... is a funny shit!

Emmelie...



... is another funny shit!

Och tillsammans...



... are they my lovely girls!

En ledig dag!

Japp, idag har jag varit ledig. Skulle egentligen jobba, men bytte dag med städerskan (ja nu ska tydligen jag & Erika dela på henens tjänst med!) och ska städa fredag istället. Så idag tog jag en rejäl sovmorgon. Klev upp, kollade på Hem till gården (jag har missat masser!) och gjorde korvstroganoff med ris. Sen var jag jätteduktig och snodde tillbaka förrådet som någon hade snott när jag flyttade in (vilket innebar att jag har haft ex antal saker-som-ska-ner-i-förrådet-kartonger i lägenheten). Det nya (mitt orginal) var nämligen dubbelt så stort som det jag haft i fyra månader nu. Bobo hjälpte mig med sängen och ett par kartonger, sen gick allt som på en räls på egen hand. Bytte även tillbaka skylten som vaktmästaren flyttat på. Tog med två kartonger upp som skulle rensas. Tyson ville gärna hjälpa till:



Dock var han inte till så stor hjälp på det praktiska planet. Men när jag blev sentimental av alla gamla minne så behövde jag bara titta på honom för att bli lite glad igen.

På jobbet har de börjat borra (det finns nåt finare ord, men jag vet inte vad) upp betonggolvet på lagret och vi blev tvugna att använda mun (och näs) skydd mot dammet hela dan igår . Och öronproppar medans de borrade. De ska göra detta i hela butiken med (vilket kaos!) så vi ska börja flytta allt vin nu.

Midsommar då?
Ja, midsommarafton var som en klassisk fyllefest. Par som bråkade, vissa däckade innan elva och andra deppade och hotade med självmord. men annars var det väldigt trevligt. Var ute i Blåvik hos min Calleponke. Bastade, grillade och blåste bubblor. Började dagen med en bra sill-och-potatis-lunch hos mamma & pappa med familjen. Dagen efter kom mamma & pappa till Blåvik och hämtade mig och körde hem Bobos bil. Blev en slapp lördag.

Bebis

Tyson är min bebis. Här är ett tydligt bevis:



Bebis i Felicias stol.




Har varit en tuff dag på jobbet. Många kunder. Kunde inte hälften varit förutseende och handlat i måndags istället?
Nu är det tydligen fotboll som gäller här.

Bye bye!

Opepp och depp

Riktigt opepp på jobbet. Jag känner dessutom av div symptom som oroar mig enormt. Jag vet ju vad det innebär, men jag står inte ut med att känna så. Och på jobbet dessutom. Det kommer inte funka. Letar efter andra jobb varje dag, men det är svårt att få något som passar. Jag vill ha ett eget företag. Det skulle passa mig. Även om jag absolut inte vet hur man driver ett så kan jag ju alltid drömma. Skulle så gärna vilja dra tillbaka tiden ett par år, se fall jag hade haft en annan inställning då. Well well. Avslutar med en hyllning till Lollo aka Lulu som jag förövrigt säger hej till varje dag då vi jobbar bara några meter från varandra.

Lulus eget vin, med smak av vit persika & honungsmelon.

Lulu's eget vin. Med smak av vit persika & honungsmelon.


Nu ska jag deppa vidare. Godnatt!

Vad kommer sen?

Dåliga nyheter. Imorrn blir det sjukan. Först för min del, sedan ett besök hos en nära. När ska oturen sluta?

Jag deppar

Japp, ikväll deppar jag. Men dämpar det genom att möblera om. En å annan chokladboll får hjälpa till med. Skulle bli ännu gladare om jag fick hämta ut mitt paket från H&M på Statoil, men det regnar ju ute.

femårskalas

Baby Emma fyllde fem år idag. Firades med tårta och massa paket. Annars idag har jag varit med Erika. Mest gjort ingenting. Blev nyss klar med ett parti chokladbollar. Gabriel har skolavslutning imorrn och vi ska ha picknich i hembygdsgården. Jag skulle stå för delar av fikat.
På torsdag ska jag på återbesök på us. Får se vad som sägs då. Har inte märkt någon skillnad what so ever. Erika har tagit över mitt jobb så länge, tills jag kommer tillbaka, då ska vi dela på tjänsten. Blir att jobba varannan dag då. Kan ju vara skönt även om jag helst inte jobbar alls.

Saknat Tina mycket de senaste dagarna. Har ju masser att prata om, massa skvaller och tankar. Och det är ju bara Tina jag verkligen kan säga allt till. Hoppas på det bästa.

Ska sova nu. Bon nuit!

Måndag

Sjukskriven. Tillsvidare iaf. Min pupill är way oversized. Inte coolt.
Calle kom halv tio i morse och skulle dricka kaffe. Så det va bara för mig att kliva upp och hoppa in i duschen. Straffet för att Calle väckte mig i morse blev att han fick laga mat idag. Jag diskade visserligen, men iaf. Maten var jättegod. Tack Calleponken!

Nu har jag & Erika bakat chokladbollar (såna som börjar på n) och kladdkaka, mums!  =)

Bye bye!

Två kalas

Japp, idag blir det först kalas hos Max som fyller ett år idag, sedan vidare till mamma & pappa för att flra Peter som fyllde 33 igår. Grattis till båda.Har nyss gått upp. ja jag älskar att sova länge.Ska fixa iordning mig & kila ner på stan & prata med chefen. Det kan ta veckor upp till månader för ögat att läka. Och jag får inte ha lins, då ser jag riktigt kasst, plus att ögat blir lite grumligt av dropparna, som även är pupillvidgande... Joline tyckte det såg ut som om jag var påverkad i torsdags när jag jobbade. Fint. Undra om fler kunder tyckte det? Risken är att chefen inte vill ha kvar mig. Och jag som då inte gillar att jobba tycker väl det är ok, men ekonomin säger ju aj aj aj. Och sen är dte ju skit att behöva sluta efter en dag!
Ska även hämta ut medeciner på apoteket idag, undra vad det kan kosta. Det var ju rätt onödigt med allergimedecinen. Läkaren igår skrattade när jag sa att jag fick dem. Det känns lite som att vårdcentralen är amatörer och att man borde gå till specialisterna direkt. Jag är inte den ända som tänker så, hade en diskussion igår om det. Nä, ska väl hoppa in i duschen nu då.


Trevlig lördag!
salut

Allergi my ass!

Fick åka till akuten idag, elle jaa jourcentralen i Motala alltså. Ögat pajade i morse, vaknade med intensiv värk och kunde inte öppna det. Farbror Doktor konstaterade att det inte var nån allergi, utan en infekterad iris... hrm. Så jag fick remiss till ögon på Us. Ska va dä kl 19. Kul dag. Har dock haft bra sällskap!

Uppdaterar senare.

Nå, hur var det då?

Första dagen på jobbet, hur var det? Jag tjöt som en gris när jag kom hem, räcker det som svar? Vilket tempo! Och vilken stress, bläääää! Usch jag önskar att jag älskar att jobba men jag gör verkligen inte det. Sofia- du, jag & Joel får bilda klubb. Antiarbete. Fy, nu ska jag duscha av mig allt damm och krypa ner i soffan & vänta på att Bobo kommer & ger mig glass. Det enda positiva idag var när Sara & Joline var inne, då fick jag säga hej och ta en minirast.


Bye bye!

Äntligen

Imorrn ska jag jobba. Hur dåligt jag än ser. Jag har ringt och sagt att jag ska komma, kl nio ska jag infinna mig, redo att bli "systemvetare" (trodde när jag var sisodär 7 år att det var en person som visste mycket om alkohol och systembolaget hehe). Ska berätta för er imorrn hur det gick. Nu ska jag mysa!

En typisk Karin (bild från vår 07')
image8

Bon soir mon amies!

Telefonkö

Japp, sitter i föräkringskassans telefon kö just nu. Hörde inte riktigt va rösten sa, men det lät som plats 11. Slappt tänkte jag. Men nästa gång rösten pratade sa den "du har plats 98 i kön". 98!? Då måste min förra plats varit 111! Herrejisses... nu är ja iaf på plats 43, det går framåt.

Skitögon

Kunde inte jobba idag heller. Är så trött på det här, det verkar ju inte gå över. Ska jag bli sittandes inomhus hela sommaren? Måste jobba imorrn, oavsett. Annars kanske jag inte har nåt jobb kvar sen. Någon som vill komma hit och underhålla mig? Är extremt uttråkad.

Bon jour så länge!

Sofia: Puff puff!

Söndag, kalas och måndag

Emmelie väckte mig lagom till frukost. Satt ute i skuggan och käkade. Det var då mina ögon sa tack och godnatt. Japp. De började rinna, svälla upp och bli kritiskt röda. Jahopp. Ringde sjukvårdsupplysningen, de sa: "vila med något kallt, ta en värktablett och en Clarityn". Gjorde det och fick även några droppar som Micke hade mot svetsloppor. Kändes inget vidare. Kunde inte hålla ögonen öppna och var väldigt sljuskänslig. Fick blunda hela vägen hem och när jag sedan skulle på Ebbas treårskalas kändes det mycket bättre. Skönt det tänkte jag. Joline hade gjort egen smörgåstårta som var supergod! Tack tack gumman!
Bakis som både jag & Bobo var så tänkte vi hoppa filmkvällen, men Micke, Sara, Robban & Erika kom förbi och slappade vid teven. Min ögon började då rinna igen. Skit tänkte jag, hur går det då med jobbet?
Ringde till vc på måndagmorgon och fick en tid kl 10. Fick ringa första dagen på jobbet och sjukanmäla mig. Första dagen på jobbet! Fick allergimedecin utskriven, suck. Gick in på jobbet och lämnade mina skor, de såg ju hur jag såg ut så det var ok. De sa att jag skulle höra av mig när jag mådde bättre, men jag ville ju inte vara borta mer än måndag.
Tyvärr sitter jag nu här, tisdag kväll och mår inte bättre. Idag har jag dock lyckats ha ögonen öppna ett tag. Ska försöka titta på Desperate sen, men det är svårt att se på teven, datorn och ljusa saker. Gå med solbrillor inomhus. Nåja, får väl kurera mig imorrn med, men torsdag ska jag gå till jobbet, måste ju komma igång!

Lördag

I lördags gav vi oss iväg på picknick jag, Bobo, Joline & Kenny. Åkte till Lången. Jag låg i solen och pressade medan de andra fiskade. Hade med oss baguetter och revbensspjäll. Käkade lite, myste och hade det riktigt trevligt. Stannade på Preem på hemvägen och tvättade bilen. Fin fint.

På kvällen åkte jag & Bobo till Emmelie & Micke i Linköping. Satt på deras verande och käkade lite mat och drack lite Shit on gras. Emmelies mamma kom och hämtade oss i hennes gubbes hrm gamla cheva nånting. Riktigt mjukt baksätte men man kände varenda fjäder i gupp och hålor. Drack min vinare hos Emmelies mamma innan vi åkte vidare till Street Pack. Japp. Jag & Bobo var på raggarfest. Det var ett vad. Emmelie skulle betala Bobos intreäde plus en hundring till öl (ölen kostade 20 spänn st). Ska se om jag lyckas få in en bild på oss, målet var att se ut som raggare. Eftersom alkoholen var billig blev det en hel del. Var hemma runt 4 hos Emmelie & Micke. Sov riktigt skönt den natten.

image7
Lite suddig, men här är vi, raggarna =)

Det här med blogg..

.. gick inte så bra. Dels för att jag tröttnade snabbt (jag i ett nötskal) och dels för att mina ögon har strejkat sedan söndag förmiddag. Återkommer till ögonen senare.

Fredagen bestod av fika med Sara & Erika samt en oväntad intervju. Japp. Systembolaget ringde såhär på fredagsmorgonen och behövde personal-akut. Ja tack sa jag och var helnöjd. Ni ska tro att jag var glad när hon ringde. Och ni ska tro att det kändes såå skönt att ringa det där jäkla motellet och säga bye bye! Oseriösare intervju får man leta efter... Nåja, eftrer en lång och minst sagt varm fika knallade jag nervöst in på systemet. Dock la sig nervostiteten ganska snabbt, chefen var ju toppen! Pratade om kanoting, fotografering och tårtor mer än om jobbet. Jobbet var mitt och jag var så glad. Skyndade mig att ringa mamma så blev överlycklig. Fick en kram av Lollo inna jag skuttade hem. Blev en fika hos mamma & pappa fast i skuggan denna gång. Åkte sen hem och fixade iordning mig för en fest hos Kristin. Riktigt kul att Joline var där med. Hade inte tänkt dricka men blev lite och även en tripp till kinesen (det var dock tråkigt som vanligt).

RSS 2.0