Eeh

Jag förstod inte riktigt hur man lägger upp bilder, flera på en gång utan massa rubriker..? Hjälpa mig någon?

Underbar dag

Haft en helskön dag. Vaknade av en skumdröm, jag var med i ett krigsspel. Käkade frulle med Bobo & Erika. Åkte till Habblarp och köpte blommor och en tomatplanta till balkongen. Handlade lite på Kvarnen & Apoteket. Lagade mat, korvstroganoff. Gick till mamma & pappas koloni och fikade och leket med Emma. Ska strax plantera mina nya blommor och slappa i soffa. Bobo skulle sluta tidigare idag, myspys.

Bilder från gårdagens picknick:

Sten & sjöSkogLångenErika, Robban & Bobo

Soligt

Joline & barnen, Calle och Erika kom förbi och fikade förut idag. Även mamma och Emma kikade in in stund. Åkte sen hem till mamma och fikade på nytt och satt i solen och mös. Sen blev det en spontantripp till Lången med Bobo, Erika och Robban. Och ett gäng smörgåsar. En underbar plats, härligt väder och trevligt sällskap. Kom hem lagom till Greys. Ella tittade förbi, ville låna datorn en stund. Tråkiga nyheter men verkligen tur i oturen, du hade änglavakt gumman! Nu är det snart dags för sängen, lite te och mys först. Lägger upp lite bilder imorrn när jag är piggare.

Bon soir!

2 prov

Kom hem från skolan nyss. Gjorde ett dataprov och ett prov i Människan socialt och kulturellt. Gick nog bra tror jag, hoppas på det bästa. Döhungrig nu, vad ska man äta till lunch? Idag måste jag vara ute. Mycket. Solen är ju underbar!
Anyway, teet väntar...

Tidig morgon

Kunde inte sova idag. Ska visserligen till skolan senare men hade iaf kunnat sova en stund till. Vad göra nu då? Jo, tänkte jag, jag gör en blogg efter ett par månaders gamla påtryckningar. Lite slow det är jag. Får dock se hur seriös jag blir med denna blogg.

Fyndade en skjorta på LIndex utförsäljning igår. Kanske kommer till användning i helgen *skratt* Det ska bli, hrm, en kul grej! Det var det som blev till mig, resten av kläderna blev till Emma. Hon fyller ju fem om ett par veckor så det passar ju bra.

Ska fixa te och smörgås, nu magen börjar klaga här. Efter skolan ska jag nog träffa Joline & barnen, kanske ta en fika.
Ikväll är det Greys.

Bon jour!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0