Draken Sofia

Min fina Fia har sedan en tid itllbaka bosatt sig i storstaden och driver nu en vintagebutik i Gamla Stan. Kolla in här----> http://drakenskallare.blogg.se/

Long time, no see!

Har faktiskt inte varit så sugen på att blogga. Men chefen tvingade mig. Träffade henne i söndags efter jobbet. Underbara, fina Tina!

Det har inte hänt så mycket spännande här. Cornelia har börjat dagis. Det har gått jättebra. Inga problem att lämna eller hämta alls. Så skönt, flera av de andra ungarna bara skriker hela tiden. Trodde jag skulle krevera när jag var med henne de två dagarna á 5 timmar! Gick hem med huvudvärk kan jag lova...

Jobbar på som vanligt nu. fast vi har fått in fler kunder. Kul! Jobbandet har också resulterat i att jag har gått ner i vikt. Och ändå ätit både skräpmat, godis och kakor :)

Vi kan ju konstatera att sommaren är förbi och hösten är här. Trist, de veckor jag var ledig regnade det hela tiden. Men snart är det vinter, och ni vet ju vid det här laget vad jag gillar? JUL! Och SNÖ!

Nu ska jag ta en kopp te, det är skitkallt o lägenheten!

Måndag

I helgen var jag och min fina familj i Skåne, hos Jennie & Jonas. Där var även Benny, svärmor och svärfar. På lördagen vankades nämligen bröllop!

Vi åkte ner i torsdags och kom strax efter åtta. Då blev det middag och sällskap. På fredagen fixade vi klart inför bröllopet. Jag gjorde tårtorna bl.a. och så var vi i lokalen och ställde iordning bord, dukade och fixade lite.

 

Min älskade prinsessa var så fin!



På lördagen tog vi det ganska lugnt. Vi skickade iväg Jonas till hans föräldrar och så var det bara att göra iordning sig. Smink, frisyr och kläder. Fota lite och sen iväg till kyrkan Östra Karaby. En jättefin vit kyrka!

Östra Karaby Kyrka.


Som ni ser ovan var vädret ganska mulet, men vi hade sån otrolig tur att vi klarade oss undan regnet. Det kom precis när vi åkte från kyrkan till lokalen. Då bröt ett åskväder ut och himlen bokstavligen öppnade sig och regnet vräkte ner och mullret gick i ett.

När vi kom till kyrkan gick jag och Jennie in och fixade underkjolen och inväntade gästerna.

Skyndar oss in innan brudgummen kommer

 

När alla kommit på plats gick vi bort och jag ställde mig där framme medans Jennie väntade med sin pappa som följde henne till altaret. Vigseln var fin och allt gick jättebra. Cornelia satt med farmor och farfar och hon skötte sig utmärkt. Vi hade visserligen mutat henne med russin :)

 

 

Brudbuketten

 

 

 

 

 

 

Pusselipuss!

 

 

 

Herr och Fru Karlström åkte Cadillac till lokalen

 

Mamma/Svärmor har precis hållt ett fint, känslosamt tal

 

Skär upp tårtan tillsammans

 

Min fina underbara familj!

 

Syskona Bus

 

Bröllopsdans

 

Det är inte lätt att få alla att se bra ut på samma bild :)

 

Smarrig mat!

 

Cornelia somnade gott trots ljudvolymen

 

En bild på mig (för en gångs skull!)

I lokalen bjöds det på mat, fika och tårta. Dans och lekar. Snacks, godis och sprit. Kanondag!

 

 

 

 

 


Onsdag

Skit också! Färgade hårat idag. I hopp om att få en snygg brun färg som kunde matcha en av lösluggarna jag hade köpt. Ville vara lite fin på lördag. Men icke, det blev helt åt helvete fel! Fel nyans (alldeles för mörkt!) och ser bara fult ut. Faan va besviken jag blev :( Nu kommer jag se ful ut på lördag och vara utan lugg...

Saknar Tina, du hade kunnat fixa till det här så jag blev snygg igen.... Och du hade kunnat skvallra med mig. Och äta kakor och dricka te.

Nä nu måste jag bli glad igen, kan inte deppa hela dagen. På med musik!

Tjipp!

RSS 2.0