Torsdag

Jag fick ett ryck på min dammsugare i förrgår. Jag vet inte hur många gånger vi har lagat slangen, men det går inte räkna på båda mina händer. Och slangen blir bara kortare och kortare. Men varje gång som den har gått sönder har vi dragit oss för att köpa en ny. Det är ju en sån otroligt tråkig utgift! Men som sagt, i tisdags fick jag nog när slangen gick sönder ännu en gång och jag hade inte hunnit dammsuga klart. Så älsklingen åkte och köpte ny igår, en Nilfisk. Och so far so good!

Yeeay, nu kan jag dammsuga normalt igen!

 



Torsdag

Te!

 


Fyndade denna superfina tekanna med tillhörande sockerkål för endast 79 respektive 29 riksdaler! Nu önskar jag mig en fin hylla att sätta i köket som jag kan ställa upp mina kannor på.

 

 


Lille Skutt

Han bara växer och växer, lille skutt!


Han är en väldigt bestämd liten kille, utan tålamod. Ska han äta då ska han göra det på stört, annars skriker han högt. Stark är han med, han håller upp huvudet mycket och länge. Han vill stå upp, absolut inte sitta eller ligga. Lilla troll ♥

 


Tisdag

Idag hade Cornelia studiedag på dagis, så jag tog med mig barnen och min mamma och åkte till Vadstena. Kikade lite på stan, köpte te i vår favorit te-affär (rena rånet, det kostar numera 27kr/hg!), en fylla-i-bok till Lukas (min första bok) och köpte fina rosor till Ida. Sedan åkte vi ut till Borghamn för att hälsa på Ida. Och bonus- BosseFredde och Malin kom dit! Även Fredrik kom hem på lunchen och gjorde oss sällskap över en himla smarrig lunch. Ida fick sin överrskning, jag hade bakat lyckokakor med små meddelanden i :)

Jag älskar att vara i Borghamn- GILLA!


Onsdag

I måndags blev min Lille Skutt 2 månader gammal! ♥

Kärlek!

 

 


Söndag

Va fan! Jag måste ha världens otur! Tyckte jag kände mig bättre igår på dan, men då kom allt på en gång; örat slog slock och det gjorde vansinnigt ont hela natten (smärtan borta nu men locket kvar), fyra blåsor i munnen, svullet tandkött över visdomstand, ögat rinner och geggar (antagligen ögoninflammation) och som grädde på moset ytterligare en mjölkstockning i samma bröst som sist. Så idag har jag inte varit katig, sov 3 tim i natt. Vi åkte ut till stugan och där lyckades jag slumra till då och då. Det var otroligt skönt, så tyst och fridfullt!

Torsdag

Glömde jag säga att jag hade mjölkstocklning förra veckan? Det gjorde brutalt ont kan jag lova! Men det gick över på fyra dagar. Nu har lillen blivit snorig och han hostade mycket i natt. Stackarn, han kan knappt andas genom näsan vilket gör att han har svårt att äta och ta nappen. Idag har jag ingen feber, men fortfarande ont i halsen och hostig.

Fick en sån fantastik nyhet igår, blev så himla glad! Men än är det en hemlighet (men dig det handlar om, du vet vem du är och det är så spännande!) och kommer förbli tillsvidare.

Imorrn ska jag ut i skogen och plocka svamp, och efter det fira lillplutten Erika... så imorrn måste jag va frisk!!!




Onsdag

Jaha, då var det min tur att bli sjuk. Fick ont i halsen i måndags och igår låg jag med över 39 grader i feber. Något lägre idag, men annars ingen förbättring. Jag har funderat lite och när jag var gravid var jag aldrig sjuk, min hy var strålande och håret glänste. Nu är jag sjuk, ser ut som en finnig tonåring med asflötigt och stripigt hår! :(

 

 


Söndag

Jag ska uppdatera. Soon, very soon!

RSS 2.0