Lovely

Jag hade en kanonhelg nyligen! I lördags var jag och barnen hos bästisar i borghamn. Lunch, fika, lek, prat o skratt. Underbara vänner!
På kvällen var jag, Erika, Carro o Kalle på raggarfest. Fy tusan vad kul vi hade!
Tack Carro för att du tog ut mig på en oförglömlig kväll!

Tips!

Här hemma gör vi ofta flötmaten själva. Pizza, kebab, hamburgare... Idag serverades hemmagjorda hamburgare med pommes till. Vi köper färska burgare från Ica med smak av bacon. De är dom absolut godaste man kan använda om man är lat som jag och inte orkar kladda ihop egna. Jag tycker inte om färdigstekta burgare, de smakar plast och går bara att äta i nödfall. Som dressing rekomenderas Santa Marias bbq smokey honey och lite Kavli amerikansk hamburgerdressing tex mex. Såklart massa sallad, gurka, tomat, lök. En ost skiva och ev lite bacon. Yummi!

 

 




Bildredigering

En gång i tiden fotade jag en helt del med en sketen liten digtalkamera på 4,5 mp. Då kunde jag också fixa och trixa i photoshop. Nu är jag helt och hållet en newbie på båda grejerna och börjar om från scratch. Vad är då bättre att börja med än ett bildredigeringsprogram som är superlätt, kul och dessutom gratis? Kolla in detta för att göra fina bilder!

www.picmonkey.com




Sjögatan

För ett tag sen var jag hos Sofia och lilla söta Silas och hälsade på. Det känns helskumt att Sofia är mamma nu, så himla kul! Silas är så liten och gullig. Emelie var också med, vi tog en promenad till Östenssons och köpte varsin sallad från salladsbaren som vi åt i parken innan vi gick tillbaka till Sofia för fika. Hon och lilla familjen har nyligen flyttat till en supermysig lägenhet. Här kommer några bilder (med tillåtelse från Sofia);





Valborg

Ja, jag är lite efter. Men det vet ni ju redan.

Valborg firades i Borghamn med bästaste vänner! Vi åkte dit skapligt och jag bakade scones som vi fikade på. En massa lek och bus hela dagen. Barnen hoppade studsmatta nästan hela vakna tiden. När stunden var inne lagade vi mat och det grillades kött. Sedan gick vi ut på en udde och kikade på en brasa. Jag & Fredrik hade gjort pannacotta med fruktkompott till dessert som vi fikade på när vi kom hem igen. Det blev en sen kväll, barnen kom isäng runt elva tiden och vi ett tag senare. På tisdagen myste vi i solen, städade altanen, fikade på chokladtårta och hoppade studsmatta.

Mycket trevlig tillställning, I love you guys!

Det studsades hej vilt

 

Och Cornelias lätta hår stod åt alla håll och kanter :)

 

 


RSS 2.0