Torsdag

Oj, oj, oj.... nu är det mycket! Haft telefonen i örat sen jag gick upp kl sju. Jobbet tar ganska mycket tid. Nä nu ljuger jag. Tänk er om jag hade suttit på kontoret och jobbat, då hade det inte varit så mycket faktiskt. Men tänk er sedan att jag ska samtidigt göra iordning barn, gå till dagis, amma, amma lite mera, vagga, gunga, sjunga, gå till dagis och hämta, göra lunch, amma hundra gånger till... ja ni förstår. Då blir det helt plötsligt stressigt. Iaf nu senaste tiden när det har trillat in kunder och det ringer ofta. Men det är kul att det händer något och att det går så bra för oss! Dessutom får jag leka egen företagare ;)

Idag är det kalas för Gabriel som fyller 13 år imorgon!

Lillskrutten ♥


Tisdag

Idag har jag haft finbesök på fm. Bossefredde, Malin och Carro kom och fikade. Såklart bakade jag på morgonen; chokladmuffins med nutellafyllning, så himla smarriga! Carro har jag inte träffat på två år så det var på tiden. Det var trevligt att sitta i köket och prata en massa, och planera ännu mera!

Några timmar senare var det fikadags igen, då gick vi hem till Kalle. Hans föräldrar kom med färska frallor och gott pålägg. Dom är härliga hans föräldrar, på lördag ska vi hem till dem i Blåvik och äta gott och umgås.

Nu ska jag se om lilleman vill sova, så jag med kan sova :)

Skrutten tycker det är kul att ligga under babygymmet

 

 


Rättning...

Lukas fick sin 3 månaders spruta, inte 2,5. Såklart. Så yr jag är...

Bonus!

Idag kom kollegan Magnus på besök och med sig hade han en stor korg med frukt, vilken lyx!

 


 


Måndag

Idag har jag varit på bvc med båda barnen. Egentligen hade Lukas tid imorgon, men han fick sin spruta idag istället så slapp jag åka dit imorrn igen. Cornelia fick jättemycket beröm för sin språkutveckling. Sköterskan var väldigt imponerad över hur Cornelia betedde sig, hur hon pratade och att hon var så social och lätt. Däremot (vilket jag hade anat!) så påpekade hon att vikten var liiite för mycket jämfört med längden. Fuck it säger jag, visst har hon en kula men aldrig att hon är tjock! Hon äter inte speciellt mycket sötsaker, hon har alltid haft en stor mage. Men förhoppningsvis så försvinner den med tiden.

Cornelia är jätteduktig på att cykla, och fort går det!

 

 

Lukas växte han med. Han fick sin 2,5 mån spruta. En i varje ben. Så till kvällen kan det bli lite gnäll och ev feber. Han är så go min lilla kille! Jag tror att han har haft en väldigt mild form av kolik (eller helt enkelt bara ont i magen) sen han föddes. För ett par vaeckor sedan så hade han nog sin topp, då han skrek väldigt mycket varje dag. Men nu har detta gått över och jag hoppas att det har gått över helt.

 

 

Lillskrutt myser med Zorro, eller tvärtom kanske :)

 

 


Back from the dead...

Äntligen feberfri i två dagar! Det känns fantastiskt att få sitt huvud tillbaka. Halsen är nästan återställd, hostan likaså. Men givetvist började näsan rinna igår. Jag var hos läkaren förra veckan, jag hade halsfluss så det var bara att börja knapra penicilin. Men nu kanske skiten går över och jag blir frisk igen. Gärna längre än fem dagar tack! Det har ju inte varit lätt att va sjuk med ett barn som vill leka och stoja, och det andra har magknip och skriker eller vill ammas hela tiden. Speciellt inte när man heller inte har sovit nånting.

Igår bakade jag kanelbullar, de blev beroendeframkallande-goda! Och så var det ju premiär på Desperate Housewifes så då passade ju bullarna utmärkt. Men lite sällskap hade varit underbart.....

Nu ska jag strax kila o hämta C på dagis.

RSS 2.0