Snöööö!

Idag när jag skulle ut och köra med mamma så började det regna med inslag av snö. Mamma trodde inte på mig men efetr en stund insåg vi att det var bara snö, det kom mer och mer. Vi åkte först till city gross, so far so good. Men när vi skulle ut mot Skeda Udde för att göra en tjänst åt Joline så kom det allt mer snö och sikten framåt blev kortare och kortare. Det blev ganska snabbt mörkt, så när vi åkte från huset fick jag köra mellan 30-50 hela vägen till Mantorp med halvljus på. Kul. Det var lite slirigt när vi äntligen kom ut på asfalterad väg. Efter lite kvällsmat och te hos mamma skulle jag gå hem, vi lät bilen stå kvar hos dem, så var det ganska mycket snö på marken. Då jag hade gympadojjor så var jag genomsur när jag kom hem. Försökte ta kort, men blixten på min kamera räcker inte längre än min näsa, så de blev sådär. Fick iaf katterna att gå ut en bit på fönsterbläcket & sniffa på snön.


Snö på fönsterbläcket


Tyson nyfiken på snön


Snö, avgaser & andra saker

Mera piller

Gårdagens besök hos tant doktor resulterade i en pencilinkur för min del. Mindre kul men kanske är det svaret på den stora frågan? Kanske är det slut snart? Annrs fick jag se Bebis hjärta, lilla huvud, händer och ryggrad.

Idag har jag fart omkring. Först till Jönköping för att titta på en bil och prata med årets läskigaste bilförsäljare, sedan till Norrköping för att ha en underbar kväll med Sofia & Emmelie. Sofia drog med mig runt halva stan i jakt på en matta och ljuslyktor. Jag är måttligt trött nu efter allt gående. När Emmelie kom till stan gick vi och handlade sen hem till Sofia. Äntligen hade hon skaffat möbler och det var skitmysigt! Sofia och jag gjorde couscoussallad (grönsallad, paprika, tomat, gurka, fetaost & couscous) och vitlöksdressing, guacamole och kalkon som tillbehör. Det var jättegott! Emmelie åt knäckebröd. Sedan åkte gitarren fram och Sofia  & Emmelie sjöng Sofias nya låt som inte har någon titel ännu, utan  kallas bara kort och gott för "Knarklåten". Den  va riktigt fin, jag älskar gitarr! Sen sjöng vi våra standardlåtar och tog en massa kort. Har haft en underbar kväll, tack tjejer! Jag behöver lite postivitet i mitt liv, vissa saker är tunga just nu och jag orkar inte alltid hålla modet uppe.

Imorrn ska jag passa på att köra Hyundaien, för på fredag lämnar vi den.

Jag låter kortet tala för sig självt...

Hallelulja!

Kom nyss hem från (hör och häpnad!) kyrkan. Följde med min kära mor på kör idag. Jag har varit med i två körer förut, varav en i riktigt kyrklig och den andra mindre kyrklig med trevliga inslag av gospel och moderna sånger. Denna var av den första katergorin, riktigt kyrklig. Jag ska inte stanna kvar, utan vill mest sjunga julsånger. Jag är ju som bekant en sucker för jul, jag älskar allt som har med jul att göra och jag älskar att sjunga de där klassiska julsångerna.


Wiii!

Vårkatalogen från H&M kom idag, fanns jättesöta babykläder och en o annan mammatopp!

Helgen+thaibuffé

Jag överlevde helgen, men det var tufft både i fredags och igår. Kan lova att hormonerna spelar en gigantisk roll i min nedstämdhet. Som tur är vänder jag ganska snabbt på humöret. Igår var det meningen att jag skulle fika med Tina & Lu, men då jag inte hörde av från nån av dem förens 20 minuter innan så var jag lite oförbered. Sen började vi kolla på en film som jag väldigt gärna ville se klart. Men det går fler tåg, känns dock som vi glider ifrån varandra redan och det är inte kul. Men det är nog lätt att det blir så när man är först av kompisarna att skaffa barn. Då finns inte samma förståelse. Blir lite irriterad på de som tror att vårt liv är helt kaputt (ok, jag har varit en av dem, men givetvist ändras sånt med tiden), att vi inte kan festa överhuvudtaget (har ni glömt bort att det är bara jag som är gravid, inte Bo?), inte kan träna längre och knappt kan umgås med folk alls. Så är det inte, än så länge kan vi göra vad vi vill, när vi vill. Jag kan festa även utan alkohol, det är inte så svårt. Det blir en liten skillnad när Bebis äntligen kommer, då har vi inte lika stor möjlighet att röra oss fritt. Men jag är inte den som är den utan kommer anlita barnvakt om det behövs. Men men, nya vänner kommer säkert komma med tiden. Jag vet redan nu vilka som kommer stanna kvar hos mig och vilka som drar sig undan mer och mer.

Idag har vi varit i Tranås med Sara för att äta lunch med Kalle och kolla på vår kommande barnvagn till Bebis. En väldigt speciell som inte är så vanlig förutom i Tranås (där hade varenda unge en sån!). Vi ska dit i jan-feb och beställa den färg vi vill ha så kommer den lagom till april. Vi käkade lunch på Ban Thai, riktigt god buffé.


Filmen vi såg igår, var riktigt bra faktiskt

Puh..

Det blev ingen Peugeot, både jag & Bo insåg att det gick lite väl snabbt där, vi hade nämligen inte som avsikt att skriva avtal i går. Men ni vet ju för försäljare är. Så idag ringde vi och bad om att få bryta avtalet och vänta lite, få tänka över saken lite mer. Vad jag tror så har både jag & Bo ändrat oss och ev bestämt oss för en annan bil.

Hat

Nu har min man skrivit på ett avtal om nya bilen. Peugeotjäveln. Jag hatar den och vill inte ha den! Töntigt jag vet men allt i mitt liv går åt skogen och har gjort det hela tiden. Det är bara att acceptera att vi måste ha en ny bil och att pengar inte växer på träd. Nångång vänjer jag väl mig. Hyundaien har jag varit så himla nöjd med, även om den inte är särskilt dyr eller har 500hk så har jag för första gången känt mig glad när jag åkt i den, jag har inte känt mig misslyckad eller utanför. För den har varit den finaste och alla har tyckt om den (nåja, tyckt om den för vad den är, det är ju liksom inte en ferrari). Det bästa var när jag har fått köra, då har jag känt mig stolt. Nu kommer vi i en ful jävla kombi! Jag är inte glad idag, inte alls.


Hej då bilen!

Beslutsångest

Just nu är vi på jakt efter en ny bil. Valet har gått från Saab 9-3 sedan till Mazda 6 sport till Peugeot 307 halvkombi. Som ni märker minskar det inte bara i snygghetsfaktor utan det ökar även i utrymmesfaktor. Jag älskar Hyundaien och vill inte sälja den, men man är ju inte gjord av pengar så det är ju bara ett måste och dags att acceptera. Min man vill gärna ha en kombi. Klart det är bra när man ska ha barn. Men jag vill inte ha kombi. Att gå från en liten sportbil till en stor tråkig kombi suger. Det är bara en person har hittills förstått mitt dilemma, det var bilförsäljaren på Wisens. Han må vara len i munnen och allt bara va säljsnack,  but even so, han erbjöd oss en Mazda 626, en sedan men med riktigt stort bagageutrymme.  Kalle hade en sån förut och jag tyckte mycket om den så det var ju en bra kompromiss. Men efter lite om och men och velande fram  och tillbaka insåg vi att mellanskillnaden skulle bli för stor och vi vill ju minska våra utgifter så mycket vi kan. Därmed har vi bestämt oss för en Peugeot 307, också en kompromiss, den är ju inte lika stor och ful som en kombi. Men mycket fulare än de bilar jag vill ha. Men så är det, man kan ju inte få allt här i livet och skaffar man barn så blir man ju tvungen att bli vuxen och ta mer ansvar. Även om jag har svårt att acceptera det första, växa upp. Jag vill va ung för evigt! Inte för att jag vill supa mig redlös som vissa personer i min ålder gör, nej nej. Jag är nog bara rädd för framtiden. När jag har råd och har körkort ska jag skaffa mig en egen bil, förmodligen en sån här, min drömbil...


En riktig tjejbil, även om gubbsjuka äldre män gärna lägger beslag på den

Bd

Ni har äl inte glömt bort min bilddagbok..? Det hade jag men nu har jag uppdaterat och vi är fit for fight igen. Dock har jag satt sen så bara inloggade kan se, så ni som inte är medlemmar får be om ett gästlösenord.



Mörrn!

Min man väckte mig för en timme sen genom att stöka riktit ordentligt, köra igång torktumlaren och springa ut och in i sovrummet. Det var säkert inte meningen men nu låtsas vi att det var det och jag kunde inte sova så jag gick upp o höll han sällskap tills han alldeles nyss åkte för att spela innebandy (jaga en liten plastpoll med en pinne). Nu är frågan om jag ska försöka sova eller om jag lika gärna kan va uppe. Mitt humör är inte på topp men jag hoppas på en bra helg iaf.

Tagen på sängen

Min morgon började rätt lugnt idag. Som de flesta mornar så går jag upp och gör mina morgonsysslor (kissar, äter frukost och kollar på Hem till gården) iklädd t-shirt och trosor. Har jag inte bråttom nånstans tar det en stund innan jag kammar håret och fixar sånt. Har inte så mycket energi till övers och om jag mår illa tar det lite längre tid att göra saker. Det jag inte vanligvist gör är att få spontanbesök av min mans syster, Helene. Men idag har ju inte varit någon vanlig dag överhuvudtaget, men det är inget jag går in på mer nu. När det plingade på dörrn trodde jag det var grannen så jag öppnade och såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig! Helene har sin mormor i Lkpg och passade på att överraska mig när hon ändå var i krokarna (Helene bor i Getå). Vi tog en promenix ner till byn och käkade lunch på Skånska, pratade lite med Lu och kollade in byns alla 5 vettiga affärer. Helene köpte en jättesöt mössa och tillhörande vantar till Bebis




I eftermiddags var vi i Lkpg och kollade på bil(ar). Jäkla svårt det där. Sen tog vi en fika hos Emmelie & Micke, fast Micke var inte hemma då. Kul att träffa Em lite, hon är så go. Imorrn blir det storhandling, kanske en sim med Tina. Kom på att det kanske inte är så bra eftersom jag *piiiip* och det ökar ju infektionsrisken....? Får besök på dan med av Jeton och frugan. Nu är det dags av sova, snart iaf.

Till Emmelie

Föreslog ett nytt vitt vin med en fin etikett på till fröken Emmelie:



Håll utkik!

Snälla rara bloggläsare, håll utkik efter en äggformad spjälsäng från IKEA (säljs ej där längre) som heter "oval". Jag vill väldigt, väldigt, väldigt, jättegärna ha en sån. Spelar ingen roll hur begagnad den är. Hittade ingen bra bild, fanns bara privatbilder från Blocket. Merci mon amies!

Saker

Detta köpte jag till Bebis i Ullared. Som ni ser är allt vitt och högst opraktiskt, men då vi inte vet könet på den lille (än!) så tog jag nåt neutralt som passar alla. En del är väl lite gräddvita.



Många olika roliga djur blev det




Haklappen kommer förmodligen inte användas då den är rätt liten,
men nallen var så söt och den kostade bara 7 kr




Filten högst upp är i fleece, riktigt mys-pys!

Du, det här känns inte så bra nu

Jag är trött på att drömma mardrömmar var och varannan natt. Gjorde aldrig det förr, och då menar jag aldrig. Nu händer det nästan varje natt och jag vaknar upp kallsvettig och vågar inte somna om. Skitjobbigt. Ibland varvas mardrömmarna med sexdrömmar det är helt ok *ler*. Sen är jag trött på att *piiip* för det gör mig orolig och ängslig. Att va gravid är inte alltid en dans på rosor, det är inte alltid så vackert som många säger. Man är grymt osexig men raggarsträng och humörsvängningar. Tur att det kommer nånting gott utav det. Men det är alldeles för långt kvar dit.

Ikväll ska min man på hockey med Kalle och Tomas. Jag ska baka de där nedrans negerbollarna jag längtat efetr och kolla på Greys Anatomi. Feel free to join me anyone.


Nej Ella

Det blir ingen bild på magen. Eftersom jag redan innan jag blev gravid hade en stadig bilring på magen och ett par kraftiga kärlekshandtag över höfterna så har inte "bebismagen" börjat synas än. Visst har det blivit hårdare och hårdare för varje dag, men den ser just nu bara för fläskig ut, inte alls fint. Men håll ut, det kommer =)

Present till mig & bebis

Fick paket från H&M igår:


Bebis fick en omlottröja+byxor & t-shirt med grodor (ja älskar grodor!)


Jag fick en stickad topp med stora ärmar


Och en blus för gravida. Kan dock inte ha den förens till jul kanske


Jag fick även en fin-fin bh & tillhörande string

Köpte också två basic linnen för gravida, ett svart och ett vitt. Men jag tyckte de va rätt tajta redan nu så jag lär nog inte kunna ha dem om ett par månader. Köpte lite baby-pryttlar när jag var i Ullared, visar dem en annan dag.

Zorro i sitt esse



Indiana Jones aka Arkiv X?

Filmkvällen i söndags var inte som den brukar. Det var bara jag & min man där. Sara jobbade till halv tio men dök upp strax efter det och då kollade vi på en film till. Den första vi såg var den fjärde Indiana Jones filmen. Jag blev riktigt besviken. Den va så bra först och spännande som de brukar va. Sen slutar den med att ett Ufo flyger iväg. What...? Nä, kändes fjantigt och inte alls som riktigt Indiana-anda. Nej jag är inte emot ufon och aliens, det finns säkert, jag är öppen för allt. Men nä, det passade inte in i filmen. Dessutom tyckte jag att det va lite överdrivet när hans son och ryskan stod på varsin bil (som körde rätt fort ute i en djungel) och fäktades...


Kommunikationsproblem

Sånt stör mig enormt. När saker inte går som det ska. Vad är det för fel på min telefon nu då???

Weekly update again

Igår var en rätt slapp dag, på kvällen käkade vi varm smörgåstårta hos min bror tillsammans med Sara & Kalleponken. Det va trevligt, Kalle är ju inte med så ofta längre så det är kul få umgås lite med honom, han är ju så go. Vi spelade Trodde du ja och TP. Bosse vann Trodde du ja och jag vann TP.

Idag har det varit storstädning i mitt hem. Köket fick en rejäl omgång med städ bakom spis, lister och en hörnhylla borrades upp. Det har tvättats och fixats med sängen, ska bädda med rena lakan ikväll. Nu är det så fint så.


Nu blev jag sugen på negerbollar. Ja jag får säga så. Det står att de heter det i min mormors kokbok från 1939. Kanske skulle baka ett gäng, det brukar ju gå fort. Men först ska jag hoppa in i duschen och bli ren jag med.



Saknar Tinis!

Weekly update

Göteborgstrippen va trevlig, även om stadens alla gigantiska måsar borde avlivas. Jag fick min underbara cous coussallad  och fick även gå till en av de roligaste affärerna som finns, Lagerhaus. Blev även en promenix till Designtorget och en annan affär som det fanns ännu roligare pryttlar i, sånt som jag bara älskar! Men jag minns inte vad den heter, ska fråga Fia nån dag. Eftersom jag är luspank så blev det bara en tablettask för godisgrisar som fick följa med mig hem.


Nam nam nam

Lista

Jag har ju aldrig bjudit på en lista, så jag snodde en från Lina.

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: När det kliar
Titta på dig själv i spegeln: Oh ja
Gnälla: Kanske lite oftare nu
Skrika: Nopp
Sova: ja jag är redigt trött nu förtiden
Ha ångest: Mest oro. Inför kommande månader och händelser
Skada dig själv med flit: Genom att äta onyttigt och röra mig sällan, kanske?
Ta mediciner du inte borde ta:  Nej, jag avskyr tabletter
Vilja dö: Nej, inga såna fasoner
Drömma mardrömmar: Gjorde aldrig det förr, men men hormonerna så händer det oftare
Drömma sexdrömmar: Hehehe! Blir väldigt ofta faktiskt. Skyller på samma som ovanstående svar
Ta droger: Nej nej
Försöka vara annorlunda: Tyvärr är jag nog väldigt vanlig och tråkig
Klä dig i svart:
Ja, bara svart och det är Tinas fel!
Gå till kyrkan:
Nej
Gå i skolan:
Den är jag klar med
Röka: Nej fy sjutton!
Ha sex:
Yes I do
Ljuga: Inget jag har som vana, men kan slänga till med en vit lögn då & då
Hata folk: Inte folk, snarare handlingar
Lita på folk: Mja, jag jag litar ju givetvist på dem jag har nära, men generellt är jag nog lite fördomsfull

VEM:
Saknar du: Bo
Vill du döda: Eh, ingen
Rörde dig sist: mamma när vi kramades hej då
Vill du slå: arnetsförmedlingen förtjänar en smäll
Kysste dig sist: min Bo
Vill du kittla: Bebis när den kommer
Kramade du sist: Mamma
Vill du prata med: Jaa, någon av min vänner?
Skrek du på sist: Tyson för att han attackerar terrariet
Vill du vara som: Sofia, hon verkar leva ett rikgit gött liv
Sårade dig sist: Det minns jag inte
Vill du bli galet full med: Girls night only saknar jag, så med tjejerna tack
Gjorde dig riktigt glad senast: Emma, när hon skulle köpa strumpor åt min bebis (min brorsdotter Emma, 5 år)
Fick du sms från senast: Mamma
Ringde dig senast: Bo
Är snyggast på jorden: Scarlett är ju min favorit, men det finns många heta killar på vita duken..

HAR DU:
För många vänner: Nej, jag har lagom
Förföljelsemani: I mörkret jaa
Tvångstankar: Nix
Någon annan psykisk sjukdom: Nepp
Någon fysisk sjukdom: Inte där heller
Någon skada: Nopp
Färgat håret: Ja det händer när Tina säger till mig
Brutit några ben: Nopp *peppar, peppar ta i trä*
Några piercings: Bara i öronen, hade i näsan men passade inte mig
Egen dator: Japp
Bra självförtroende: Nej gud nej
Kysst någon: Ja många gånger
Sagt jag älskar dig till någon idag: Inte än
Bjudit ut någon: ja
Varit kär: oh ja
Dumpat någon: kanske, osäker där
Stulit någonting: Jodå det har väl hänt
Lämnat landet: Inte på flykt men för semester ja
Tuttat eld på nått:  En majbrasa? En raket?
Gjort något olagligt: kanske, kanske inte =)

HUR:

Går du: Hur fan går jag?
Svarar du i telefonen: "Hej, hej!"
Fördriver du tiden: Sover om jag känner mig hängig, annars med Bo, vänner eller teven
Mycket pengar har du: Alldeles för lite
Tjänar du pengar: Genom att jobba
Ofta diskar du: Varje dag eller varannan
Ofta städar du: Cirkus en gång i veckan
Många stör du dig på: Finns en del hos vissa personer, men ingen är ju perfekt
Ofta träffar du din familj:  Väldigt ofta

TROR DU:
Att du kommer bli något: Nej (självförtroendet)
På gud: Nej, o vad skulle han göra bättre?
På rymdvarelser: Ja i nån form iaf
Att folk tycker om dig: De borde göra det eftersom de umgås med mig frivilligt
På ett liv efter detta: Njaa
Att fiskar kan tänka: Eh, det kan inte va mycket isåfall
Att du kommer leva länge: Beror på hur jag sköter min kropp och oförutsägbara händelser

Mmm.. marabou!

Jag är sjukt sugen på choklad, ge mig!!!!

Imorrn åker jag till Gbg, for no reason egentligen. Kommer annars bara sitta hemma och uggla som alla andra dagar & jag dör snart av tristess. Men det är bara över dan så är hemma igen framåt kvällen.

Idag har jag varit en stund hos mamma & pappa. Hämtade Emma på dagis och försökte sedan underhålla henne, men hon somnade i soffan. Jag halvsov och kollade på Animal Planet. Nu har jag stekt ett par ägg som ska va till picknincken imorrn. Om jag har råd ska jag äta den sjukt underbara couscoussalladen från den lilla italienska restaurangen (minns ej namnet) bredvid saluhallen.


Pillerdoserare nästa

Fick en medecin igår som ska koagulera blodet. Kul. Eftersom att jag är APC-resistent (förhöjd risk för blodpropp) så vågar jag inte ta dem. Herregud, riskera barnet? Visst, läkaren har ju skrivit ut dem och hon var fullt medveten om min risk så hon anser att det inte borde vara någon fara såhär tidigt i graviditeten. Men iaf, nej, jag tar dem inte. Jag avskyr att ta tabletter. Har till och med svårt att ta såna små som p-piller. Nu säger en bm på mvc att det kan bli tal om behandling mot APC. Vad är det för tabletter då? Jo, blodförtunnande! Snacka om att man mixtrar och håller på med kroppen. Det ordnar sig, förutom denna fas så är allt helt ok.

Idag har varit en riktigt slö dag, sovit en massa och pysslat minimalt. Är hungrig så jag ska nog göra mig en kopp choklad & ta en macka. Det kom en Halens katalog idag, men hur kul var det att kolla i den när jag bara blir tjockare & tjockare? Fanns en del fina klänningar jag skulle tänka mig ha annars. H&M hade dåligt med mamma nu tyckte jag. Nån som vet vart det kan finnas fler? (Förutom Ellos & Halens, de vet jag ju redan om).



Vill göra nåt med håret. Ljus eller mörk?

Erkännande..

Fine, nu har det gått en tid & det är dags att för er kära bloggläsare att berätta att jag har en bulle i ugnen, en bebis i magen, jaa jag är gravid! Idag är jag i v.13 +3. Har sett bebis två ggr på ultraljud redan av medecinska skäl, senaste gången idag. Fick även en bild idag, men den är rätt dålig eftersom kvaliten inte var prioriterad. Kanske lägger ut den ikväll iaf. Idag var bebis jättevild, så det kanske är en fotbollsspelare trots allt. Så nu vet ni, ni som inte visste alla redan.

Det är en så stor grej detta så jag har inte hunnit vänja mig än, jag blev gravid på första försöket. Men idag kändes det helt fantastiskt att se bebis lilla hjärta slå, se benen sparka och armarna veva för fult. Bebis gjorde även ett par volter där inne. Den blev nog rädd för den dildo-liknande kameran som pekade rakt mot den. Bebis var iaf 6,6 cm lång idag.

Any way, ska inte prata så mkt om bebis, det är inte så kul för dem som inte själva har någon erfarenhet. Det känns en aning jobbigt att jag är så ensam om det, jag är ju först i min umgängeskrets. Men mina vänner är ändå de bästa man kan ha!

Nu är det dags att vila lite, sedan ska jag gå till byn.
Ciao!

Äggets sista utsikt

Sofia var hos mig i onsdags igen och skulle göra ett till bildprojekt. Denna gång en bildserie. Här är resultatet:



Haha, vi hade riktigt kul på taket, även om vi blev utelåsta och det blev äggröra lite här och där.

Nya bekantskaper

I somras träffade vi på en gammal klasskompis till Bosse, i Vadstena. De ville ta upp kontakten och igår åkte vi till Borghamn för att käka middag. Det här paret heter Fredrik & Ida, har två söta barn och är otroligt trevliga. Vi tänkte att vi kanske bara skulle stanna ett par timmar, men vi var hemma tjugo över tolv. Det var väldigt kul att prata med någon som förstår mig just nu, det finns ju inte så många bland mina vänner som gör det. Hoppas det håller i sig nu, att vi kan fortsätta träffas, för det var himla skoj igår!

Hysteri



Sofias bild "Hysteri" blev en hit i skolan och hennes lärare älskade den. Well done girl!

Efter ps..

Fixade till den lite så nu ser man ju faktiskt att det är en katt!


Fotoprojekt

Sofia kom hit igår, desperat efter hjälp. Hon skulle göra om en bild i ps, den skulle uttrycka en känsla typ hysteri, glädje eller nåt sånt. Så vi tog med kameran ut i trapphuset och började fota en jäkla massa i hissen och i trappen. Resultatet blev bra men jag ska fråga henne först om jag får lägga ut den här. Sålänge kan ni få se ett par andra..



Sofia sitter fast i hissen.



Sofia krälar i trappen.



Help me!



Suddigt, men scary.

Who´s there?



Zorro till vänster, jag till höger.

Batteri?

Jag har jagat runt i hela lägenheten i jakt efter två batterier. Två helt vanliga batterier. Men icke sa nicke, här finns inte ens ett! Så nu är jag tvungen att byta batterier mellan tangentbordet och musen hela tiden. Yes, jag vet att det finns i affären, men just nu mår jag inte på topp för att gå & handla. Batterier borde utrotas...


För övrigt sitter jag & lyssnar på Hank Williams. Blir sjukt sugen på att bo på landet med höns och kor och en hammock. Okej kor kanske jag inte får, men höns, det ska jag ha så fort jag flyttar till hus. De kanske inte är superroliga eller übervackra, men jag saknar när de går omkring & bara är. Om jag bor typ på landet och har en stor trädgård ska de få gå lösa vart de vill (fast ha en skjul oxå så de kan lägga mina frukostägg). De följer efter en och är med när man pysslar i trädgården. Så var iaf de hönsen som mamma & pappa hade. Tupp måste jag ju givetvist ha, annars blir det varken ägg eller små hönsbebisar. Skulle gärna vilja ha ett par kycklingar, de är så ulliga & söta.



Anyway, träffade Fia i fredags. Var lite svårt att hitta dit, Norrköping är ingen kul stad att köra i. Dessutom satt vi still i en bilkö vid Norsholmsbron pga en bilolycka. Men vi fikade lite, jag hade bakat moccarutor och Fia hade gjort äppelpaj. Gott gott! Sen kom Emmelie upp och vi pratade lite innan vi fortsatte till Getå. Där bjöds på potatisgratäng och fläskfilé och det var supergott! Jag har hamnat i en potatisfas så just nu älskar jag all sorts potatis i alla former. Vi tog med oss en misse hem, fast vi dumpade den hos Tina. Hon hade längtat hela veckan efter den lilla Elvira och nu äntligen fick hon henne. Hon är supersöt och jättegosig!

Lördagen flyttades det hela dagen. Det va kul, jag gillar sånt. Lägenheten är jättefin så det blir nog bra. På kvällen var det spelkväll med Robert och Erika. Idag har det varit lugnt, åkt en sväng med bilen och fixat lite. Nu ska jag snart äta middag innan det är filmdags. Imorrn är det dags. Jag ser inte fram emot det, får ju inte veta något mer om man säger så. Och det är obekvämt att va där. Men det löser sig...

Bye bye!

Ett mongo på bussen bara....


Minnen..


Sixten, God I miss him...


Remember hasselmusen Tina...?


Hahahahahaha!


Höst & regn

Trots regn & blåst tycker jag om hösten, det är mysigt. Grymma färger bland buskar & träd. Stan lyser upp när gatlyktor tänds och skyltar & skyltfönster blir mer framhävda. Det ser fint ut härifrån åttonde våningen!
Men så är ju jag en sucker för natur och älskar alla årstider, även vintern. Våren gillar jag minst, den är kal (menar inte kall), tom och tråkig. Fram tills det börjar blomma, då är den helt ok.

På fredag kanske jag får träffa Fisen och titta på hennes nya lya i Norrköping. Ska bli nice. Efter det blir det en tripp till Getå för lite mat och prat. Lördag innehåller flytt. Jag fick uppgiften att laga mat till ett helt kompani.

Nu strejkar mitt tangentbord så det är bäst jag lägger ner.

Sweet dreams!

Vin vin vin...

Jag har ju tjatat om min bag-in-box som jag tycker så mycket om. (Man blir skadad när man jobbat på systemet)
Här får ni en bild:



Svart, guldig och cylinderformad

Den finns ju i liten variant med, även den häftig. Den liknar nämligen väldigt mycket en hårspraysflaska:




Smaken är helt ok. Nu är det så att jag ska ge bort min bib till mor & far i inflyttningspresent (tillsammans med en karaff mamma önskat sig), hinner nämligen inte dricka upp tre liter innan bäst före datumet gått ut.

Ny kärlek

Japp, blev förälskad i tisdags..


Smakar typ som nyponsoppa

RSS 2.0