Eeeh..?

Jag vet inte om ni uppmärksammade att vi hade en annons i tidningen igår, både i Corren och Trean (Östgötatidningen). Såg ni då att det var fel datum? Tack så mycket fotografen! Surt som fan. Trean ville inte sätta in annonsen med rätt datum igen, utan att det kostade 100 riksdaler. Corren däremot var så snälla och förstående så de sätter ut den nästa vecka igen. Så då gott folk kan ni klippa ut den och sätta på kylen! *blink, blink*


Mors dag

Söndag är ju mors dag, (kom precis på i detta skrivögonblick att jag faktiskt är mor nu, coolt!). Har tänkt mig en present som jag har en liten baktanke med, kan inte skriva vad för jag vet att mamma kikar in här rätt vad det är. Hoppas min mamma blir glad. Undrar om jag får nån present? Drömde i natt att jag fick masser presenter av Tina. Fan hon flyttar bara en mil längre bort från mig men det känns. Vilken brud hon är min vän, min bästaste vän!
Lu däremot flyttar 40 mil härifrån, jättekul för hennes skull (hon flyttar ner till kärleken) men trist för mig, det var ju den största anledningen till att jag gick ner på stan, för att säga hej till henne när hon jobbade. Nu måste jag hitta en ny Skånskatjej. Hm, Hannah du kanske kan ställa upp? *ler*


Mor, mormor & Cornelia


Fina flickor

Nä, nu ska jag faktiskt ta och lägga mig och sova en stund. Bäst att passa på när Ärtan sover ju.

So what's new?

Inte mycket. Jo, jag är ett gäng stora växter rikare. Och ett tvåpack boleros som jag älskar! Veckan har varit full, vilotillfällena har varit lätträknade. I måndags blev jag bjuden på lunch på Rådhuskällaren i Vadstena av Sara (hon jobbar där). Mycket gott och trevligt även fast Cornelia var grinig. Väl hemma blev det en långpromenad samt glass på Skånska med Sara & Erika. Efter det ett parti Rummy och sedan en tripp till skogsjön för att se Calle bada.



I tisdags åkte jag in till Tina (ja jag skrev tidigare att jag skulle dit på måndagen) för att hjälpa henne packa och rensa inför flytten. Cornelia var grinig idag igen så tyvärr kunde vi inte va särskilt effektiva. Men lite fick vi gjort. En promenad var planerad men vi tog bilen till citygross efter ett litet bråk med barnvagnen.

Onsdagen började med en (återigen) grinig Cornelia. Tur att hon sover på nätterna iaf annars skulle jag bli galen! Efter en tripp till Ica mötte jag en gammal klasskompis från högstadiet, Linda, på skånska och fikade. Vi satt inne. Japp, det va ju fan storm ute! På kvällen var jag & Bo hos mamma & pappa, fikade och planerade dopet. Det blir nog bra =)

Imorrn kommer Bosses bror Benny och hans tjej Tina, och jag längtar sjukt mycket. De är störtsköna!

Blåvik


Torsdagen ute i blåvik:

Så trött

Så himla trött. Orkar inte skriva så mycket, men de senaste dagarna i korthet:
  • En solig/blåsig/molnig dag i Blåvik i torsdags. Grillade och drack vin.
  • Linnea (Bosses systerdotter) kom hit i fredags och åker hem idag.
  • Fick lite egentid med Bo igår medans Linnea var barnvakt åt Cornelia. Det blev Änglar & Demoner på bio.
  • Alex, Alex, Alex. (Våran nya bästis?)
Imorrn ska jag hjälpa Tina att packa och slänga lite skit inför flytten. Det är jag duktig på. Att packa alltså. Slänga saker är jag värdelös på...


Ärtan i sin något förstora hatt..

Bättre nu..

Sådär, förra bilden gjorde sig inte rättvis, den såg mycket rundare ut än vad den var.



Och så lite zoom också. Tina, jag vet att det finns en zoom (även om den är minimal på min kamera), men nu har jag fått nog. Be Emil titta ut en bra systemkamera åt mig, genast!



Väggen full av insekter?

Nu är den äntligen uppe, den fantastiska klockan jag fick av Tina & Lu. Tänk att de känner mig så väl!

Väggen före...


Väggen efter...


Fint va? Jättesvårt att bestämma sig hur fjärilarna skulle sitta, blev många flytt fram och tillbaka. Blev väl inte helt hundra nöjd med placeringarna, blev nog lite för rund båge så att säga. Men åh vad jag älskar den ändå!

Borta bra men hemma bäst

Som sagt, sååå skönt att vara hemma igen.

Såg ni eurovision i lördags? Jag har inte tittat på flera år, men av en slump blev jag sittandes framför teven både på kvalen och finalen. Tyckte det var många bra bidrag, men Norge tog ju ledningen rejält och var inte lille Alexander hur söt som helst?! Låten är ju mysig den med. Okej, eftersom Bosses familj är halvnorsk (mamma norska) så var det oundvikliga hejjarop i huset. Men den hetaste var ju killen i vitt, var det grekland va? Killar i vitt är så hett! Dessutom var han ju bar på brösten vilket är sjukt sexigt!

Nåja, ikväll har det varit spel här. Sara & Erika var här och spelade rummy och fikade. Sara hade bakat muffins med hemliga innehåll och jag hade slängt ihop en tigerkaka.

P.s.Sara hälsar!

Week-end

Äntligen fredag! Fy sjutton va skönt. Jag är helt slut, sov bara tre timmar i natt. Lillan verkar vara förkyld och ha feber så hon har varit gnällig och sovit jättedåligt. Knallade iväg på babysång i morse, dock var vi bara med på fikat.



Jag fick ett helt tokfint väggur av Tina, Lu och deras respektive. Det är ett separat urverk och tolv fjärilar i olika storlekar som man kan sätta hur man vill. Nu har jag inte haft tid (och jag har ingen borrmaskin) att sätta upp den, men efter helgen så kommer den vilken dag som helst, jag lovar.

Idag bär det av till Halland och träffa några av Bosses familj. Stannar till söndag. Dags att packa lite nu kanske?

Titta, man kan ju se Karin!


Visst är vi lite lika ändå? Min fina mamma & jag? Och Cornelia & jag?

Måste man skriva rubrik?

Ok Tina, uppdatering på G.

I helgen har vi fikat. Och fikat. Både två och sju gånger. På lördagen var mamma, pappa, Peter & Gabriel uppe en sväng. På söndagen kom Bosses syster med familj (de är 8 personer, så det var full rulle) och käkade tacos och fikade kladdkaka. Tur att jag får söta kaloribomber iaf då jag inte hinner äta. Fikandet fortsatte även på måndagen då Alex och även Sara kom förbi. Sara fick fixa fika. Tina kom upp en snabbis med present. Jag älskar presenter! Dessa jättefina örhängen och tillhörande halsband får nu pryda mitt skabbiga mammahuvud.


Pretty

Idag sov vi (Cornelia & jag) till tolv. Det var skönt. Sedan blev det en promenix i det soliga, men blåsiga vädret. Hittade dessa helskumma tuggummin på Netto:


Choklad? Första tuggorna var jätteäckliga, smakade som billiga chokladljus luktar. Sen kom en helt ok smak av kola. Dock inget jag kommer köpa igen. Fanns även en variant med choklad/mint.

Sådär, nu har jag iaf uppdaterat lite. Lite stressad, ska mysa lite med Bo nu. Imorrn blir det ännu mer fika, först en tripp till Bosses pappa som fyller år och sedan en fika med Tina (och kanske Lu?) på Gusto.

Fota

Blev väldigt sugen på att ta upp fotandet igen när jag hittade dessa bland mina gömmor...


Bärfisen


Fjärilen

Jag är en sucker för makrobilder. Och jag är i behov av en ny, vettig kamera!

Promenix & beställningar

Cornelia ville ine sova i morse (vaknade tio i sju och somnade inte om förens kvart över tio) så då bar det iväg på en promenix. Tog med Erika också. Det såg ut att vara skitfint, varmt väder ute men tji fick jag. Det blåste ju kallt och duggade lite då och då. Men Cornelia somnade redan innan vi hann ut genom dörren.


Cornelia håller på & vakna efter promenixen

Beställde lite kläder igår från H&M och Halens till både mig, Cornelia, Bosse och Calle. Längtar tills det kommer! Ska kika lite i höstkatalogen från H&M som kom för ett par dagar sen, fanns en hel del där att skicka efter. Nu ska jag fixa lite med datorn innan min man kommer hem.



Bröd

När Bosse kom hem bakade jag bröd. Åt ett helt kompani typ. Tekakor blev det. Jag tyckte de blev lite tråkiga men både min man och Calle gillade dem då de får duga.


Tekakor

Och eftersom Bosse skulle kolla på hockeyn (för ni har väl inte missat att Sverige spelar ikväll?) så fick jag en påse Ahlgrens Husvagnar med smak av Fruxo. Mumma!


Mat?

Vad är det..? Fan va tiden går när man har barn. Hjärnan går på högvarv och tiden rinner iväg. Jag hinner inte ens äta. Inte duscha och knappt gå på toa. De första veckorna ägnas all uppmärksamhet åt bebisen. Det blir bättre snart när både hon och jag får in lite rutiner. Lite bättre mat- och sovrutiner. Ska börja fylla i bebisboken som vi fick av Calle. Den är jättefin! Måste bara ha tid. För när hon sover då passar man ju på att ta hand om hemmet, eller sitta vid datorn en liten stund.


Prinsessan

Trist väder det är ute då. Gick till mor igår trots att det regnade. Lyckades hålla mig relativt torr. Mamma & pappa skulle precis gå till stan o handla när jag kom så de fick ta med sig Cornelia. Skönt det var att ha liten egentid, även om det bara var en halvtimme. Jag passade på att käka upp mina bokstavskex från Ikea och titta på förra veckans avsnitt av Grey's anatomy som jag missade. Blev en fika hos Alex senare. Han har en sån där high tek-kamera som man drömmer om och har fotat Cornelia lite. Blir kalasfint och han lär få fota en hel del framöver. Måste ju utnyttja vännerna =)

Sunny saturday in Blåvik

Lördagen spenderades i Blåvik, hos Calle. Superskönt väder och god mat. Satt och njöt av vädret och tog en promenad.


Ignorera mina feta lår som flyter ut över stolen, de är påväg bort.


Bosse & badplatsen i Blåvik


Jag utanför Calles föräldrars andra stuga, Sandvik

Fan va underbart det är att vara mamma!

Bah! Inte just nu. Går inte in på några detaljer, då får jag väl en massa skit tillbaka. För visst är det väl så att man aldrig får säga att det är jobbigt med spädbarn? Nej, nej. Man ska alltid hålla god min och låtsas som att allt är helt underbart. Still, she's my baby and I love her.

Jag & Kycklingen.


En del av kläderna vi fått. Min favorit är den röd/vitrandiga sparkdräkten (till höger) från Ralph Laurent som vi fått av mina kusiner i Usa.

Tanken var att jag skulle gå till mamma & pappa idag, men då det regnar till och från vet jag inte om jag är så sugen längre. Det skulle tydligen bli bättre imorrn så då kan jag kanske passa på. Bosse är tillbaka på jobbet nu efter hans tio dagar. Känns både bra och dåligt. Skönt att få va lite själv igen, skönt för hans del att komma ifrån och få någorlunda rutiner. Trist på sätt och vis att va själv igen efter två veckors kramande och mysande. Men nu kan man se fram emot helgerna igen. Idag ska vi till Linköping en sväng.

RSS 2.0