Lördag

Har varit lite deppigt idag faktiskt. Många tankar i mitt huvud om barn och barnuppfostran och hej & hå. Upptäckte många fler bristningar på min kropp än jag sett tidigare. Det gjorde mig väldigt ledsen. Jag kommer inte visa mig på stranden i sommar. Tråkigt, när man har en liten Bebis som säkert vil bada fötterna så småningom. Kanske borde införskaffa en våtdräkt? Längtar till torsdag så jag får en rejäl Tina-boost!

Inte mycket har hänt idag. Vi tog en tur till Preem och tvättade bilen (Bosse tvättade jag satt i bilen och frös). Sen åkte vi till Hogstad och köpte ägg. Träffade Jeton på våran parkering så han följde med upp på en kopp kaffe. Sara bangade, sista matchen på cupen va tydligen vid tolv snåret så hon blev kvar där.

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej, ledsen att jag inte kom upp. Men efter 18timmar vaken tid är jag inte så pigg, nu ska jag krypa ner i sängen o sova några timmar innan klockan ringer igen... phh

Love you

2009-01-18 @ 00:41:54
URL: http://sarasjoberg.blogg.se/nyblogg
Postat av: Johanna

vet hur du känner inför badandet :S de är tråkigt, men jag kommer nog inte att bada nu i sommar heller, visst kan ja gå ut i vattnet me Max, men ja drar inte på mejj en bikini :P

2009-01-19 @ 11:53:40
URL: http://johanick.blogg.se/
Postat av: Johanna

jo de är just de jag har, du har inte sett min mage ;P .. bristningarna har jag inget emot, men magen..

2009-01-19 @ 12:14:10
URL: http://johanick.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha ok, för mejj är de tvärtom, hellre den smala magen och bristningar :P fast mina syns ju inte så mycke längre, dom bleknar ju =) de är magen som är helt äcklig :P haha.. ses nån dag??

2009-01-19 @ 20:11:03
Postat av: Johanna

mitt namn kom inte me i förra inlägget :O fast ja skrev de.. //Johanna (ifall de inte syns nu heller) :P

2009-01-19 @ 20:12:39
URL: http://johanick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0